Egyéb kategória

Lea Michele meztelenül pózol a címlapon: fotóival önbizalomra biztatja a nőket

Lea Michele minden textilt ledobott: meztelenül pózol a Women's Health címlapján. A fotósorozat célja, hogy önbizalomra buzdítsa a nőket.

vous - 2016.08.01.
Lea Michele meztelenül pózol a címlapon: fotóival önbizalomra biztatja a nőket

A Glee 29 éves színésznője, Lea Michele megmutatta, milyen az, amikor egy nő tele van önbizalommal és elfogadja saját kis tökéletlenségeit is. Pucéran pózolt egy fotósorozat kedvéért a Women's Health magazinnak.

Nem tudjuk, hogy a színésznő milyen hibákat lát a testén, mi csak azt vettük észre, hogy a sok fitneszedzés meghozta az eredményét. Persze tudjuk, hogy minden nő másként látja a saját testét és szeretné kihozni magából a maximumot, de Lea kiváló példa arra, hogy értékeljük azt, amit már elértünk. Bevallotta azt is, hogy neki sem megy mindig az edzés:

Persze nekem is vannak napjaim, amikor nem vagyok a topon, ilyenkor készítek sajtos makarónit, iszok egy kis vörösbort, felhívom az anyukámat és megnézek valamit a tévében.

A színésznő azt is elmondta, hogy a nőknek jobban meg kellene becsülniük önmagukat és azt, amit elérnek. Ezért vállalta el a fotósorozatot és reméli, hogy sikerül egy kis önbizalmat adni minden nőnek, aki látja.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek