Egyéb kategória

Nyári ruhák, amiket mindenképpen szerezzetek be leárazáskor

Beköszöntött az augusztus, ami azt jelenti, hogy sajnos lassan vége van a nyárnak. Ez a szomorú része a cikknek, a vidám pedig az, hogy a leárazások már javában tartanak, érdemes többször körbejárni az üzleteket és betárazni pár alapdarabot jövőre.

vous - 2016.08.01.
Nyári ruhák, amiket mindenképpen szerezzetek be leárazáskor

Mondjuk olyan darabokat, amik idén nagyon trendik voltak, de sajnáltatok kiadni érte több ezer forintot. Ilyenkor azonban, amikor mindehol a SALE felirat jön szembe, új lehetőség nyílik beszerezni a must have darabokat – remélhetőleg jó olcsón.

jay-mantri-stocksnap-2

Ne dőljetek be a piros címkék csábításának! – így vásároljatok okosan leárazáskor

A leárazások idejét éljük. Engem és szerintem sok nőtársamat meg-megérint ez évről évre. Mindenki szeret akciós kincsekre bukkanni, féláron, vagy esetleg még olcsóbban. Ráadásul tudatosan sem tudjuk elkerülni a nagy piros táblákat, amiken a sale vagy az akció szócska szerepel. 

A cikk folytatását ide kattintva megtekinthetitek! 

Ne tántorítson az el benneteket, hogy már lassan vége a nyárnak, vásároljatok olyan darabokat, amiket jövőre is nyugodt szívvel felvennétek. Mutatok pár olyat, amit érdemes még idén beszerezni, hogy pár alkalommal még idén, és majd aztán 2017-ben is tündököljetek benne.

Overáll

Objektum doboz

Farmershort

Objektum doboz

Maxiruha 

Objektum doboz

Nyári mellény

Objektum doboz

Crop top

Objektum doboz

Ajánlott cikkek