Egyéb kategória

A horoszkópotok elárulja, milyen eljegyzési gyűrű illik hozzátok

Szinte minden eljegyzési gyűrű gyönyörű, ezért a pasiknak csak egyetlen feladatuk van: megtalálni a leginkább hozzátok illőt. Most segítünk nekik egy kicsit!

vous - 2016.08.02.
A horoszkópotok elárulja, milyen eljegyzési gyűrű illik hozzátok

Tudom, hogy nem a nők szokták eldönteni, milyen eljegyzési gyűrűt kapnak a párjuktól, mégis érdemes néha eljátszani a gondolattal, hogy milyen gyűrűt tudnánk leginkább elképzelni az ujjainkon. Nos, ha ötletetek sincs, hol kezdjétek, akkor először forduljatok a csillagokhoz. A Hello Giggles ugyanis összegyűjtötte, hogy milyen gyűrű passzol leginkább hozzátok a horoszkópotok szerint. Rátok vajon illik a leírás?

Vízöntő

Ismertek vagytok a különc szokásaitokról, és kicsit sem bánjátok! Pontosan ezért nem féltek lemondani a hagyományos gyűrűkről és helyette inkább valami különlegesebbet választanátok, amivel mindenkit meghökkentetek. Ez a darab például egyáltalán nem szokványos:

Objektum doboz

Halak

A művészet a mindenetek és ez alól az eljegyzési gyűrűtök sem lóghat ki. Nagyon figyeltek a részletekre, talán éppen egy vintage gyűrű lesz az igazi?

Objektum doboz

Kos 

Megtaláltátok a lelkitársatokat és házasodtok? Szuper, akkor mi lenne, ha a gyűrű is kifejezné azt a magabiztosságot, ami a mindennapokban is árad belőletek? Hozzátok leginkább a feltűnő, nagy, jellegzetes gyűrűk illenek.

Objektum doboz

 Bika

Ha a pénzügyeitekről van szó, büszkék vagytok magatokra. Praktikusság és felelősség jellemez titeket, úgyhogy a gyűrűtök is hasonlóan egyszerű és letisztult legyen. 

Objektum doboz

Ikrek

Szerettek új dolgokat kipróbálni, de időnként elbizonytalanodtok. Fontos, hogy az eljegyzési gyűrűtökben biztosak legyetek, ezért nektek egy igazi klasszikus darabot kell választanotok – egy gyémántgyűrű biztosan telitalálat lesz!

Objektum doboz

Rák

Az eljegyzési gyűrűtök valószínűleg olyan színes, mint  a képzeletetek. És még a „valami kék” kérdése is meg lesz oldva!

Objektum doboz

Oroszlán

Mivel titeket nagyon meghatároznak az emlékek, a gyűrűtöknek is olyan valamit kell jelképeznie, amiről egyből eszetekbe jut egy meghatározó, közös pillanat a szerelmetekkel.

Objektum doboz

Szűz

Az élet minden területén szerettek spórolni, ezért a gyűrű miatt sem rabolnátok azonnal bankot. Legyen egyszerű, de nagyszerű és persze ne túl drága!

Objektum doboz

Mérleg 

Rengeteg időt tudtok a gyűrűk nézegetésével eltölteni, igazán türelmesek vagytok, a tökéletes ékszert keresitek. Ha az megvan, akkor viszont elönt titeket „hollywoodi dívaérzés”. Erről ne mondjatok le, válasszatok ragyogó, klasszikus darabokat!

Objektum doboz

Skorpió

Szerencsére nagyon jók vagytok a döntések meghozatalában, és képesek vagytok mindent kézben tartani. Csakis különleges, határozottságot sugárzó gyűrű jöhet szóba!

Objektum doboz

Nyilas

Sokkal inkább töltitek el az időt azokkal, akiket szerettek, mintsem, hogy gyűrűket nézegessetek. Nálatok a lényeg, hogy igazán egyedi legyen az ékszer.

Objektum doboz

Bak

Csupán két szó: hagyományos és minimalista. Ez a gyűrű lesz a legszebb darab az ékszeres dobozotokban!

Objektum doboz

Ha pedig egy kicsit komolyabban érdeklődnétek az asztrológia iránt, akkor ne hagyjátok ki Németvölgyi-Nagy Renáta elemzéseit! Olvassátok el őket ITT !

Ajánlott cikkek