Egyéb kategória

3 naptejes trükk, amit minden nőnek ismernie kell

Ha voltatok már egyedül strandon, biztosan belefutottatok már a következő bökkenőbe: nem tudtátok teljesen bekenni magatokat. Na, ilyenkor mi a teendő? Ha ti is olyan fehérek vagytok, mint én, bizony ez nagy dráma! A parának vége, nem kell rákvörösre égnetek akkor sem, ha egyedül mentek úszkálni.

vous - 2016.08.06.
3 naptejes trükk, amit minden nőnek ismernie kell

Arról már írtunk nektek korábban, hogy egészen fura helyen is könnyen megégethet titeket a nap, sőt, segítettünk abban, hogyan is lehet kivarázsolni a napolajat a ruhákból. Ideje beszélni három olyan trükkről, ami a hátatok és a fejbőrötök érdekét képviseli a forró, strandos napokon.

Nem lehetetlen elérni a hátatok közepét

Hiába vállalkoznak a random pasik a strandon, ti egyedül is meg tudjátok oldani a hátatok bekenését. Ha naptejjel akarjátok bemázolni a hátatok teljes felületét, vagy extrahajlékonynak kellene lennetek, vagy be kell iratkoznotok egy bűvésztanfolyamra. Épp ezért a fényvédő spray-ket az Isten küldte a nőknek, csak azért, hogy a hátuk közepét is el tudják érni ezek segítségével. Ha eddig nem szereztétek be, nyomás a legközelebbi drogéria!

Objektum doboz

A fejtetőt is védeni kell

Tipikusan az a lány vagyok, akinek a fejbőre hihetetlen gyorsan be tud pirosodni a parton. Ilyenkor mi a teendő? Hát, elvileg már semmi. Ne kövessétek az én példámat, előzzétek meg a bajt: keverjetek magatok egy fényvédő spray-t a fejbőrötökre specializálva! A PureWow adta az ötletet, miszerint csak egy kis testápolót és friss vizet kell vegyítenetek egy üvegbe, majd tegyetek rá spriccelhető kupakot. Ezzel bármikor fújkálhatjátok a fejeteket, akár a vízibiciklin napozva is! Ha pedig van kedvetek kalapban virítani a parton, bátran viseljetek ilyenhez hasonló darabokat!

Így éljétek túl a kánikulát vörös arc nélkül

Strandra nem sminkelünk, ez egy alapszabály. De ha egy balatoni sétát, esetleg egy kerti partis bulit terveztek a legnagyobb melegben, nem árt védeni az arcotokat is, ha nem akartok majd furán kinézni. Tény, hogy nehéz úgy védeni az arcotokat, ha ki vagytok sminkelve, de semmi para: épp erre való a napfényvédő permet, amivel nem kell agyonfújkálnotok az arcotokat, csak épphogy megszórnotok vele a kényes részt. Így akár cicaszemekkel is védekezhettek a nap káros sugaraitól.

Ajánlott cikkek