Egyéb kategória

Motiválódjatok! 5 példaértékű és egyben gyönyörű sportolónő, akikre érdemes felfigyelni

Az egész világ szeme Rióra szegeződik a következő hetekben, hiszen augusztus 6-án kezdetét veszi a 2016-os nyári olimpiai játékok! A földgolyó sportolóinak színe-java gyűlik össze, hogy megmérettesse magát különböző sportágakban, így nem csoda, hogy ugrásszerűen megnőtt az egy négyzetméterre eső kidolgozott testű, erős és egészséges nők száma is. 

vous - 2016.08.06.
Motiválódjatok! 5 példaértékű és egyben gyönyörű sportolónő, akikre érdemes felfigyelni
1000 olimpiai bajnok

1000 olimpiai bajnok
Forrás:
Alexandra

Ha most kezditek az életmódváltást, vagy már benne vagytok, de valami plusz löketre lenne szükségetek, akkor irány az Insta, és kövessétek be a legszebb és legkeményebb sportolókat, hogy erőt merítsetek, ha nehezen megy a meló után az edzés, vagy elgyengültök egy habos süti láttán! Összeszedtem nektek öt hölgyet, akik példaképek lehetnek számotokra, mert csinos alakjuk mellett sikeres sportolók is.

1. Jakabos Zsuzsanna

Kivel mással kezdhetnénk a sort, mint a magyar úszó olimpikonnal, akire mindenki felfigyel, ha megjelenik a medence szélén? Jakabos Zsuzsanna már negyedszer olimpikon, Rióban a 200 és 400 méteres egyéni vegyesen csodálhatjátok meg, Instagramját pedig rendszeresen frissíti, így érdemes követni.

Forrás:
Instagram/zsuzsubell
21 nap logó fehér

Fizessetek elő a 21 NAP – Pont neked programra!

Csak 21 nap kell és rászokhattok az egészséges életmódra. Töltsétek le a 21 NAP alkalmazást iOS-re vagy Androidra, regisztráljatok és fizessetek elő a TELJES csomagra szuperkedvezményesen 21.000 forint helyett 4990 forintért. (Előfizetni a letöltött applikáción belül tudtok.)

21 napra komplex étrendet kaptok receptekkel, receptvideókkal, kedvezményes ebédrendeléssel. Komplex edzésprogram vár videókkal. A pihenőnapokon jógaoktatás lesz videóval. Minden napra tippeket adunk. Szakértőink és a VOUS-lányok végig mellettetek lesznek. INDULÁS: 2016. augusztus 22.

2. Michelle Jenneke

Az ausztrál gátfutó pár évvel ezelőtt egy verseny előtti szokatlan bemelegítésével robbantotta fel az internetet. A véletlenül elkapott cuki táncikálás bejárta a világot, de Michelle most szeretné, ha végre sportteljesítményét is értékelnék. Karrierje során számtalan ausztrál versenyt már megnyert, volt ezüstérmes junior Európa-bajnok, most Rióban a 100 méteres gátfutáson bizonyíthat, az Instagramját pedig itt követhetitek

Forrás:
Instagram/mjenneke93

3. Jaqueline Carvalho

A brazil röplabda-válogatott büszkesége igazi nagyágyú: idén harmadik olimpiáján vesz részt, az előző kettőn már aranyéremhez segítette csapatát – nem lenne csoda, ha idén, hazai pályán is hasonlóan teljesítene. Képei láttán hihetetlen, hogy 32 éves és egy hároméves gyermek anyja, ő a tökéletes példa rá, hogy a család nem kifogás, ha az egészséges életmódról van szó!

Forrás:
Instagram/jaque1212
169

„Szeretnélek titeket még sokáig szeretni” – avagy hogyan adagoljuk az életmódváltást a családnak?

Szeretnétek belevágni az életmódváltásba, de nem tudjátok, a családotok mit fog szólni hozzá? Hogyan fogják tolerálni az edzésekkel töltött órákat, a megváltozott étkezési szokásaitokat? Akár ti főztök rájuk, akár ti eszitek a családi főztöt, okozhat nézeteltérést, konfliktusokat a megváltozott menüigény. Hogyan bírhatjátok együttműködésre a családot, vagy hogyan segíthetitek egymást az egészségesebb életmód felé?

Dr. Horváth-Tanka Enikővel kerestük a választ ezekre a kérdésekre, amiket ide kattintva olvashattok!

4. Ellen Hoog

Ellen babaarca ne tévesszen meg senkit: a holland sportoló a gyeplabdapályán nyomja a műszakot Rióban! Valószínűleg belőle se néznétek ki, hogy már 30 éves, szerencsére az Instagramján edzése mellett rendszeresen megörökíti egészséges étrendjének csodás fogásait is, így pár trükköt elleshettek tőle, hátha ez törékeny(nek tűnő) testének titka.

Forrás:
Instagram/ellen_hoog

5. Allyson Felix

Az amerikai sprinter negyedszer áll az olimpiai rajtgépre, és már ötödik olimpiai aranyáért fogja a 200 és 400 méteres sprinteket futni. Emellett többszörös világbajnok is, futótehetségét Isten ajándékának tekinti. A képeit elnézve a kőkemény edzés is sokat hozzátesz sikereihez!

Forrás:
Instagram/af85

Ne felejtsétek, hogy minden sportoló, aki teljesítette az olimpiai kvalifikációt, óriási teljesítményt vitt véghez. Hosszú évek kitartó munkája vitte őket oda, ahol most vannak, és bár külső segítséget is bizonyára kaptak, de a heti sokszor több mint 10 edzést nekik kellett végigcsinálniuk, az étrendjüket ehhez igazították, rengeteg munkát fektettek bele a sportba sokszor egyetemi tanulmányok, munka, család mellett. Szóval hagyjátok a kifogásokat, hogy nincs időtök, hogy kemény a suli, és nem tudtok főzni!

Az olimpikonok is emberek, és ők a tökéletes bizonyítékai, hogy szilárd elhatározással és kemény munkával minden lehetséges!

Ajánlott cikkek