Egyéb kategória

Srácok, mondjatok búcsút az illúzióknak! – Ezekre készüljetek, ha összebútoroztok egy lánnyal

Azt hiszem, a pasiknak vannak némi illúzióik azzal kapcsolatban, hogy milyen egy lánnyal összeköltözni. Például hogy nem történik semmi különös. Ó, dehogynem!

vous - 2020.10.22.
Srácok, mondjatok búcsút az illúzióknak! – Ezekre készüljetek, ha összebútoroztok egy lánnyal

Srácok, az a helyzet, hogy egy lánnyal együtt élni nem feltétlenül zökkenőmentes dolog. Biztosak lehettek benne, hogy az életetek fenekestül felfordul, és megnyugtatlak benneteket: többnyire minden úgy fog történni, ahogy a nők elképzelik.

De nem szaporítom tovább a szót, itt van pontról pontra, hogy mivel is jár az a Women'sHealth magazin szerint, ha egy lánnyal – a barátnőtökkel – összeköltöztök. Hátha így nem lesz olyan meglepő a dolog, mint ha frontálisan ütköznétek egy kisbusszal. 

  • Azt fogjuk gondolni, hogy takarításban borzalmasak vagytok, és ezt ki is fejezzük majd. Ugye vágjátok, hogy a WC tisztítása nem merül ki annyiban, hogy ráspricceltek kétszer valami vegyszert? És nem, nem ér kihagyni ezeket a helyeket!
  • Igen, mi is tudunk iszonyat rendetlenek lenni.
  • Adjatok levegőt! Az, hogy együtt lakunk, és bármikor együtt zuhanyozhatunk, nem jelenti azt, hogy most már nem zuhanyozhatunk külön.
  • Ne kérdezzétek meg, miért vásárolunk annyi cipőt. Szeretjük őket. Vesszük őket. Pont.
  • Szeretünk xboxozni. Fogunk is a tiétekkel. Sőt még fogadunk is győzelemre.

Forrás:
iStock
  • Imádjuk dekorálni a lakást. Imádjuk a színeket. Szóval, ha azt mondjátok, hogy ennek nincs értelme, kedvünk támad az arcotokba nyomni egy tányér levest.
  • Amikor átöltözünk, az nem felhívás a szexre. Ne támadjatok be akkor, amikor küzdünk a melltartó felvételével. Csak. Ne. Zavarjatok. Közben.
  • A ti kajátok egyszerűen mindig extracsábító. Sajnáljuk. Ez van.
  • Egy csomó helyzetben látjuk majd egymást, ami nem lesz vonzó: náthásan, lázasan, hányás közben, és még ki tudja mit hoz az élet…
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.