Egyéb kategória

Előfordul, hogy hirtelen döntötök? Augusztusban ezt kerüljétek! – Előrejelzés a Jang Tűz Majom hónapjára

„Ó, ha ezt előbb tudtam volna…! Bezuhant a font, a miniszterelnök lemondott. Második szavazást akarok!” – írták Twitteren 2016. június 24-én. Ahogy érkeztek az angliai EU-s kilépésről szóló hírek, rengeteg ember – akik előző nap még érzelemből voksoltak – a Brexit másnapján már máshogy szavazott volna.

vous - 2016.08.07.
Előfordul, hogy hirtelen döntötök? Augusztusban ezt kerüljétek! – Előrejelzés a Jang Tűz Majom hónapjára

Az agusztus 7-én kezdődő Jang Tűz Majom hónapjában ha nem vagytok éberek, ti is könnyen így járhattok. Az előttünk álló hónapban kizárólag a józan paraszti ész diktálta megoldások visznek majd előre, ezért legyetek résen, mert az érzelmek most félrevezetők lesznek. Jó, ha tudjátok, a megszokottnál meggondolatlanabbul reagálhattok, ezért tudatosan kell majd figyelnetek, hogy racionálisak maradhassatok minden helyzetben. A Majom hónapjában a rossz döntések mögött kizárólag az érzelmi felindulásból hozott, hirtelen „partizánakcióitok” lehetnek, különösen az olyan helyzetekben, amikor a renométok is érintett, vagy arról lesz szó, mit gondolnak rólatok mások.

Augusztusban ne döntsetek hirtelen, mint a britek!

Forrás:
iStock

De van itt még egy fontos üzenet is számunkra. Idén augusztusban duplán felbukkan és minden eddiginél erősebben aktiválódik az egész 2016-os Tűz Majom év fő energiamintázata. Ez azt jelenti, hogy az egyéni és kollektív karma most teljesen összekapcsolódik, és ezzel egyidejűleg minden, ami bennetek zajlik, felerősítve fog megjelenni a külvilágban is.

Németvölgyi-Nagy Renáta Nagy Melinda interjú

Mit hoz a Majom éve? – Egy nyugati és egy kínai asztrológus beszélget (és ez most nem vicc)

A VOUS nyugati asztrológusa, Németvölgyi-Nagy Renáta a február 8-án kezdődő kínai új év apropójából készített interjút velem. A beszélgetés szuperizgalmasra és egyben érdekesre sikeredett!

Ha kíváncsiak vagytok, milyen, ha egy asztalhoz ül egy nyugati és egy kínai asztrológus, ide kattintva kiderül! 

 
Érdemes lesz figyelni, hogy milyen események kúsznak be a látókörötökbe mostanában, és ezek közül melyek váltanak ki különösen indulatot bennetek akár pozitív, akár negatív értelemben. Ha párhuzamot vontok a nagyvilág és a közvetlen környezetetek eseményei között, rá fogtok ébredni, hol és hogyan fedezhetők fel ugyanezek a dolgok a ti személyes életetekben is. Ti kivel, mivel álltok hadilábon? Hol ferdítetek, vagy épp nem mondtok igazat? Miben szeretnétek kitörni, és hol törekszetek ti is hatalmi pozícióra? 

Most olyan energiák érkeznek, amikkel hatással lehetünk akár a világban történő erőszakos események alakulására is!

Meglehet, ezek súlyos szavak, mégis igaz, hogy ha a következő hetekben megoldást találtok egy-egy saját problémára az életetekben, az minden eddiginél erősebben kihat kollektív szinten a világ eseményeire. Ezzel pedig egyenes arányosságban fognak csitulni a külvilág „drámái” is. Ritkán van akkora ráhatásunk a világ történéseire, mint az idei augusztusban, ezért az elcsendesült, meditatív állapotban meghozott döntések kulcsfontossággal fognak bírni – nemcsak személyes jövőnk, de a világ alakulásának szempontjából is. 

A hónap legerősebb energiáját azok fogják érezni, akiknek személyes horoszkópjában benne van a Jang Tűz, Jang Fém, Tigris, Majom vagy Kígyó szimbólum, amit ide kattintva, egy kínaihoroszkóp-kalkulátor segítségével tudtok megnézni!
 

Ajánlott cikkek