Egyéb kategória

Szemkápráztató színes kávék özönlötték el az Instagramot

Az ember azt hinné, hogy a kávé művészetét nem lehet már magasabb szinten űzni, de az élet, és főleg a baristák erre mindig újra és újra rácáfolnak.

vous - 2016.08.07.
Szemkápráztató színes kávék özönlötték el az Instagramot

Egy kávéban sok minden rejlik, erre már akkor rájöttem, amikor elmentem a Mantra kávézó ízérzékelés-fejlesztő képzésére, amiből csak megértettem, hogy a tejet miért bűn a kávéval keverni. Érdemes hát egy időre lemondani a Starbucks kávécsodáiról, hogy kicsit belemélyedjetek az új hullámos kávézók világába, én megtettem, nem bántam meg, sőt, sok új tapasztalattal gazdagodott az életem.

Nem csoda hát, hogy rögtön megakad a szemem a kávés képeken, hiszen egy szépen megmunkált tejszínhabnál a kávé tetején kevés szexibb dolog létezik. Apropó, így tudtok tökéletes tejszínhabot készíteni a kávétokhoz!

Ám most mégis találtam egy fokkal szebb dolgot a sima latte artnál, mégpedig a szivárványszínű latte artot! Igen, jól gondoljátok, egy barista lány színes tejszínhabbal dolgozik, gyönyörű, színes csodákat alkotva a kávék tetejére. Én nem bírok vele betelni, remélem, hamarosan itthon is lesz ilyen, mert ezt látni kell!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek