Bővül a család: Jamie Oliver felesége az ötödik gyerekükkel várandós

Megszületett Jamie Oliver ötödik gyermeke

Megszületett a sztárszakács, Jamie Oliver ötödik gyermeke. A kisbaba fiú, és Jamie szerint ő is és anyukája is jól vannak. 

Izgatottan írtuk meg nektek márciusban, hogy Jamie Oliver és felesége az ötödik gyermeküket várják. Jamie akkor úgy nyilatkozott, hogy jó lenne, ha egy kis balansz kerülne a családba, és az ötödik gyerek kisfiú lenne. Nos, Jamie kívánsága teljesült, hiszen felesége hétfőn egy kisfiúval ajándékozta meg. Az örömhírt a büszke apuka közölte Instagram-oldalán.

Objektum doboz

Jamie elárulta, hogy a kisfiú és az édesanyja is jól vannak, a család legújabb tagja természetes úton jött a világra, 3 kilogrammal. A sztárszakács csodálatos pillanatnak írja azt, amikor a két idősebbik lánya megpillantotta a kicsit. A posztja végén pedig az édesanyákat méltatja, hogy mennyire csodálatosak. Jamie azt írja, a babának egyelőre nincs neve. (Vagy csak még nem akarják elárulni.)

A pár egyébként 15 éve házasodott össze, és az újszülött babán kívül van két tinédzser és egy 6 éves lányuk, valamint egy 5 éves fiuk.

Gratulálunk!

Itt pedig megtudhatjátok, milyen ételekkel vár titeket Jamie Oliver budapesti étterme!