Blake Lively szerint nem kellene csodálni a nők szülés utáni testét

Nyissátok ki bármelyik magazint, egészen biztos, hogy találkozni fogtok egy olyan cikkel, amiben egy sztár szülés utáni testét dicsérik. Blake Lively azonban máshogy gondolkozik a témáról, és tudjátok: ami a szívén, az a száján!

Blake Livelyról tudjuk, hogy nem az a csendbenmaradós fajta: nemrég azzal kapcsolatban fakadt ki, hogy mekkora szívás várandósnak lenni nyáron New Yorkban, és ahogy a várandós nőkkel ez lenni szokott, most is egy terhességgel kapcsolatos témában mondta el a véleményét. Egy nemrég készült interjúban ugyanis azzal kapcsolatban nyilatkozott őszintén, hogy milyen érzés volt legújabb filmjét, A zátonyt mindössze nyolc hónappal azután forgatni, hogy életet adott első gyermekének, Jamesnek.

A Gossip Girl sztárja fizikai kihívásnak nevezte a forgatást, hiszen hosszú órákat kellett a vízben töltenie, mivel egy cápás filmről van szó – amit egyébként 77%-ra értékeltek a Rotten Tomatoeson –, a színésznő teljesítményét pedig kimagaslónak nevezték. Ezután hozta fel a riporter a szülés utáni test témáját, amivel kapcsolatban Blake olyan véleményt fogalmazott meg, amin, azt hiszem, kicsit mindannyian meglepődtünk.

Objektum doboz

 Nem örülök neki, hogy ekkora hűhó van a szülés utáni női test körül. Nem arról van szó, hogy ne lenne gyönyörű, csak épp úgy gondolom, nem koncentrálunk eléggé a lényegre. Ezek a nők életük legcsodálatosabb tettét vitték véghez: életet adtak egy másik emberi lénynek! Na EZT kellene igazán ünnepelni! 

Lehet, hogy nem értetek teljesen egyet a színésznő véleményével, de afelől semmi kétség, hogy Blake Lively sikeres színésznő, feleség, és egy gyermek anyja, félúton a második gyermeke felé. Lehet, hogy tud valamit az ügyről.