Egyéb kategória

Hamarosan nagy változás jön Snapchaten!

A Snapchat az elmúlt négy év legnagyobb durranása a közösségi média világában, hiszen különleges filtereivel és rövid videóival valami mást képes nyújtani, mint a már megszokott Facebook, Twitter vagy Instagram. Igen ám, de mire rájöttünk, hogy kell használni, máris érkezik a bejelentés: hamarosan nagyot változik az alkalmazás!

vous - 2016.08.10.
Hamarosan nagy változás jön Snapchaten!

Nem véletlen, hogy még a legnagyobb sztárok is a Snapchatet kezdték el használni arra, hogy a közönségük tudtára hozzanak valami újdonságot: Kim Kardashian gyermekeivel cukiskodott, Kendall Jenner új, vadító frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek, sőt még Katalin hercegné is készített vele videót! Az alkalmazás tökéletesnek bizonyult arra, hogy könnyedén dokumentálni tudjuk mindennapi életünket, és ezt ne írásban kelljen tennünk, mint ahogy a Facebookon vagy Twitteren szokás.

Most viszont, hogy már pont rájöttünk, hogy kell használni, és meg is szoktuk, készülhetünk az újításra, ugyanis a Snapchat felülete nagy változás előtt áll! A Wall Street Journal szerint ugyanis az NBCUniversal és a Snapchat leszerződött egymással, így nemsokára megérkeznek a TV-sorozatok az alkalmazásba. Hogy mi?!

Objektum doboz

A Hello Giggles értesülései szerint az NBCUniversal a legnépszerűbb csatornáit fogja sugározni a Snapchaten, mint például az E! News vagy az NBC. A csatorna eredeti koncepciójától eltérve ezek a műsorok azonban nem egyéb közösségi médiás platformokat fognak felhasználni (mint például egy YouTube-videó), hanem kizárólag Snapchatre fognak készülni. 

Az NBC egyik munkatársa, Ron Lamprecht szerint még nem tudják biztosan, hogy mely adások lesznek elérhetőek az alkalmazáson, de a Tonight Show, illetve a Saturday Night Live például szerintük abszolút beleillene a képbe.

Objektum doboz

Annyit elárultak, hogy a változások ősztől várhatóak, szóval már csak azt kell megtudnunk, hogy itt, Magyarországon milyen tartalmakra számíthatunk. 

Ajánlott cikkek