Egyéb kategória

Ez történik, ha egy kutya, egy tengerimalac és egy dinnye összeállnak

Ha imádjátok az állatokat, és ha csak egy videót akartok megnézni ma, akkor ez legyen az! A kutya, a tengerimalac és a görögdinnye találkozása annyira cuki, hogy elolvadtok!

vous - 2016.08.11.
Ez történik, ha egy kutya, egy tengerimalac és egy dinnye összeállnak

Rengeteg cuki állatkáról írunk nektek időről időre, sőt már a ti édes házi kedvenceitekről is készítettünk egy összefoglalót! Most egy olyan rövid videót hoztunk nektek, aminek hatására tuti, hogy azonnal elszaladtok, és örökbe fogadtok egy kiskutyust vagy egy tengerimalacot!

Itthon ugyan kicsit lehűlt az idő, de azért voltak nagyon meleg napjaink is, sőt, reméljük, lesz is még igazi nyári hőmérséklet. Ha pedig melegetek van, biztosan ti is imádtok görögdinnyét falatozni, és ez így is van rendjén, mert tényleg hűsítő és frissítő nasi lehet egy forró napon! A videóban szereplő kutyuk és tengerimalac is egyetértenek veletek, olyannyira, hogy mivel melegük volt, úgy gondolták, elfalatoznak egy dinnyeszeletet, ráadásul közösen! 

Igazi jó barátok lehetnek, ha az ételen is osztoznak, és nézzétek, mennyire cukik, ahogy osztoznak a fincsi gyümölcsön, mint két testvér!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek