Egyéb kategória

Túlsúlyosokat alázó szlogennel reklámozza magát az edzőterem

Az edzőtermek reklámjai alapból sem a legkellemesebb dolgok, amiket munkába menet a városban láthatunk, de az is előfordul, hogy egyenesen kicsapják a biztosítékot. Általában motiválónak szánják ezeket a szövegeket, mégis van mögöttük egy passzív-agresszív felhívás: edzeni, edzeni, edzeni! Egy angol cég azonban ennél is tovább ment: egyenesen sértegeti a járókelőket!

vous - 2016.08.12.
Túlsúlyosokat alázó szlogennel reklámozza magát az edzőterem

Eleged van abból, hogy kövér és csúnya vagy? Legyél csak csúnya 14,99₤-ért!

Igen, jól láttok, ez a felirat figyel mostanság az Egyesült Királyság városaiban, ráadásul az egyiket ízlésesen egy bababolt mellé helyezték el, így a kismamák napi szinten megkaphatják ezt az arculcsapást. A Fit4less nevű fitneszlánc rukkolt elő ezzel a marketingszöveggel, amit bizonyára viccesnek szántak – de nem az. Nagyon sok járókelőt sikerült megsérteni a hirdetéssel, és elárulom azt is előre, hogy nem sikerült túl sok kuncsaftot szerezni ezzel a fogással. NAHÁT!

Objektum doboz

A BBC-nek adott interjú során az edzőtermek szóvivője azt mondta, hogy senkit sem akartak megbántani a szöveggel, csak szerettek volna egy vicces hirdetést.

A Fit4less egy olyan cég, ami nem akarja magát túl komolyan venni, éppen ezért a kampányainkban is törekszünk a humorra. Senkit sem szerettünk volna megsérteni a hirdetéseinkkel, ugyanakkor azt is be kell vallanunk, egy ilyen szövegre olyanok is felkapják a fejüket, akiknek amúgy eszébe sem jutna fitneszterembe járni.  

Az utóbbit valóban elérték, hiszen még mi is felfigyeltünk rá, de aligha tudom elképzelni, hogy bárki is egyet tudna érteni egy ilyen felirattal.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.