Egyéb kategória

5 szépségtrend, amit titokban nem bánunk, hogy hamarosan kimegy a divatból

Eseménydús évet írtunk 2015-ben, sokféle szépségtrend kezdte meg ekkor a pályafutását, mostanra azonban leáldozóban vannak. Nincs mit szégyellni, vállaljuk fel, mindannyian behódoltunk ennek vagy annak a divatnak. Ám ahogyan anno örültünk, hogy a cérnavékony szemöldök kiment a divatból, úgy most is sikongatunk halkan, hogy végre, végre kimenőben van pár trend. Hogy melyekről beszélek? Ezekről!

vous - 2016.08.12.
5 szépségtrend, amit titokban nem bánunk, hogy hamarosan kimegy a divatból

Ombre haj

Ezt annyira kimaxolták, hogy az már fáj. Kezdve a macaronhajtól egészen az olajfoltosig. Oké, nyár volt, fesztiválszezon, és ezzel a frizurával úgy néztünk ki, mint egy rockerbőrbe bújt fesztiválcsaj, de ideje, hogy a természetes vonal győzedelmeskedjen. Jó hír, hogy a balayage haj még mindig menő!

Agresszív kontúrozás

Oké, hogy Kim Kardashian ezer szelfit csinált magról túlzott kontúrral, de álljon már meg a menet! Az arc nem egy vászon, amire Picasso-absztraktot kell mázolni, sőt. Nincs ember a földön, akinek lenne annyi ideje, hogy állandóan kontúrozza magát. Nem, nem kérünk a mellkontúrból és a popsikontúrból sem! Menjetek Isten hírével! Vagy valami ilyesmi.

Objektum doboz

Cuki 3D körömizék

Jó volt kipróbálni, csajok, tényleg. Egyszer, aztán soha többé. Szórakoztatott egy ideig, aztán már nem. Bizarr volt, felejtsük el inkább, és adjunk teret a minimalista stílusnak!

Túl sűrű műszempillák

Oké, hogy a sztárcsajok gyakran alkalmazzák a különféle szempilladúsító trükköket, de mi azért nem szerepelünk annyit a képernyőn. Maradjunk inkább a szempillaspirálnál meg az egyszerűbb praktikáknál!

Túl sötét szemöldök

Van/volt ez a trend, hogy ultravastag szemöldököt rajzoltak maguknak a nők, amire ráment a fél reggelük. MIÉRT? Cara Delevingne természetesen vastag szemöldöke sokkal menőbb, és nem kelti azt a hatást sem, hogy külön életet szándékozik élni. Ha dúsítani szeretnétek a szemöldökötöket, ésszel csinaljátok, esetleg forduljatok kozmetikushoz!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek