Trend

Meztelen esküvői ruha? Egy menyasszony felvette!

Azt hiszem, kevés menyasszony gyötrődött olyan keveset a ruháját keresve, mint Isabeli Fontana. A brazil modell ugyanis olyan dresszt választott tengerparti esküvőjére, ami valószínűleg sok menyasszonyból válthat ki nemtetszést. 

vous - 2016.08.13.
Meztelen esküvői ruha? Egy menyasszony felvette!

Ugyanis, ha van két olyan fogalom, ami távolabb állhatna egymástól, az a menyasszonyi ruha és a meztelen ruha. A meztelen ruha jelenséget már körbemagyaráztam nektek, mikor nagyon sok híresség húzta magára a sokat láttató csipkeruhákat, amelyeken a csipkék gyakorlatilag csak a nagyon intim részeket takarták. Egy brazil modell ezt a meztelen ruhát ötvözte a menyasszonyi ruhával, aminek nyomán ez a tervrajz született meg.  

Objektum doboz

Merész, ugye? Az átlátszó csillogó anyaghoz szinte nem is kellett kiegészítő, alá pedig fehér bikinit vett az ara. Az outfithez pedig pucér talp dukált, a pár bátran gyúrta a homokot cipellő nélkül. A képek magukért beszélnek, a szerelmesek gyönyörűen néznek ki, a meghitt pillantások lágyítják a ruha túlzott pikánsságát, így egészben véve telitalálat volt! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti felvennétek?

Ajánlott cikkek