Intim

A női orgazmus nem válogat: furcsa helyzetek, amikor a nőknek nagyon jó volt

Visszatértünk kedvenc témánkhoz, mert még mindig nem beszéltük ki rendesen. Ismét az orgazmusról lesz szó, ezúttal más, nagyon más szemszögből vizsgáljuk! Nők vallottak arról, milyen furcsa, szokatlan helyzetben érte őket az orgazmus.

vous - 2022.01.05.
A női orgazmus nem válogat: furcsa helyzetek, amikor a nőknek nagyon jó volt

Merthogy a nőknek van orgazmusa, ezt ebben a cikkben már tisztáztuk, több tévhittel együtt. Bátor nők pedig nem szégyellték elmondani, milyen szokatlan helyzetben érte őket a nagy bumm!

szex pár szeretkezés

Coregasm – Ezektől a gyakorlatoktól jön edzés közben a gyönyör

Sok kétség övezi azt az állítást, hogy a nők képesek edzés közben a csúcsra jutni. Amikor kikerültek ezek a hírek a világhálóra, a nők két táborra szakadtak: voltak, akik kikérték maguknak ezt a hülyeséget, és voltak, akik bólogattak, hogy igen, ez így van, létezik.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A váratlan orgazmus valóban váratlan. Kávézóban, munkahelyen, edzőteremben, medencében, bárhol megtörténhet. Ez a fajta robbanás nem válogat, egyszer csak jön. Elsőre talán mókásnak hangzik, és némelyik az is, azonban szörnyen kellemetlen és kínos perceket is okozhat „elszenvedőjének”, arról nem is beszélve, hogy súlyos betegség is lehet. 

Pár lány megosztotta történetét a Women'sHealth-en.

Addie, 29 – a kávézóban

„Éppen egy kávézóban ültem és a disszertációmat írtam, náthás voltam. Nálam a tüsszentések sorozatban jelentkeznek, nem ritka, hogy egymás után hétszer, nyolcszor tüsszentek. Ültem a kávézóban a szék peremén, majd jöt egy tüsszentéssorozat, ami olyan nagy volt, hogy az egész testemben éreztem a rezgéseket, orgazmusom volt. Először kínos volt, de utána sokkal jobban tudtam koncentrálni!”

Objektum doboz

Alli, 28 – a medencében

Fiatal voltam még, és technikailag nem is tudtam, hogy maszturbálok, csak annyit éreztem, hogy a medencében azok a fújókák nagyon jók. Amikor a nagyim megkérdezte, miért ültem egész végig egy helyben a medencében, ha válaszoltam volna neki, tuti elájul.”

Objektum doboz

Nancy, 24 – nyeregben

„Középiskolában versenyszerűen lovagoltam, és a titkos szerelmem egyszer eljött megnézni az edzésemet. Amikor megláttam, csak arra tudtam gondolni, hogy éppen vele szeretkezem. A kemény nyereg és a szexi gondolatok megtették a hatásukat.”

Objektum doboz

Sabrina, 25 – a csúszdán

„Középiskolás koromban a kisvárosunk víziparkjában történt. A szexi életmentő srác éppen bátorított, hogy merjek lecsúszni, amiket mondott, és ahogy mondta… Csúszás közben a vízsugár vagy nem is tudom, hogy mi hatására megtörtént a bumm…”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek