Intim

Pikáns vallomások: ezeket a bakikat követték el nők, mikor magukat kényeztették

Az egyik legjobb dolog a szóló szexben az, hogy nincs nyomás. Nem kell másra tekintettel lennetek, és kizárólag a saját örömötökre kell koncentrálnotok. Persze, még a leggyakorlottabbak is követhetnek el bakikat, miközben a legforróbb perceiket töltik el önmagukkal kettesben.

vous - 2016.08.15.
Pikáns vallomások: ezeket a bakikat követték el nők, mikor magukat kényeztették

Ez lehet egy váratlan családtag, aki betoppan, és nem tudtok rá elég gyorsan reagálni, de akár egy furcsa baleset is, amire kínos visszaemlékezni. A Women's Health-nek azonban megtette ezt néhány bátor nő, akik most már nevetve emlékeznek vissza önkielégítős-bakijaikra, bár ez nem mindig volt így. 

Egy uncsi órán nehéz eltitkolni, hogy a gyönyör útjára léptetek

Elkezdtem Kegel-gyakorlatokat végezni egy unalmas pszichológiaórán, és kicsit későn kaptam észbe, hogy orgazmusom lesz. Hagytam, hogy megtörténjen, csak azzal nem számoltam, hogy a testemen végigfutó élvezet ennyire erős lesz. Úgy tettem, mintha megborzonganék a hidegtől, de kétlem, hogy ezt mindenki bevette volna. 

– meséli Sam, és hát igen, elég necces lehet egy ilyen helyzet. Becky ennél vakmerőbb volt, ő úgy gondolta, hogy ez simán kivitelezhető egy buliban, ahol mindenki beszél és nevetgél.

„Egy munkatársam meghívott a szülinapi bulijára. A lakása elég kicsi volt, így én a kanapé karfájára ültem, és akarva-akaratlanul nagyon beindultam. Feltűnésmentesen elkezdtem mozogni a karfán, mindenki összevissza táncolt és beszélgetett, nem volt gond ezzel. A valaha volt legjobb orgazmusom volt, és büszke voltam arra, hogy senki nem vette észre. Csakhogy aztán felálltam, és a szoknyámon hátul egy óriási folt volt.”

Amikor egy hang is jön, aminek nem kéne…

Néha a nagy élvezetben teljesen elveszíthetitek a kontrollt a testetek felett. Így járt Lesley is.

Egyetemi bulin olyan sokan voltunk, hogy nem talált mindenki magának alvóhelyet. Így én egy sráccal osztoztam egy matracon, aki elég jóképű volt. Miután elaludt, én akcióba léptem a takaró alatt, de annyira kirobbanó élményben volt részem, hogy életem leghangosabb pukiját eresztettem el, amire felébredt.

Ú. Ez elég kínos. Ennél már csak az kínosabb, ha rátok törnek közben, mint Kay-re.

„A szobatársam rám törte az ajtót pont a kellős közepén. Annyira zavarba jöttem, hogy belecsavarodtam a takaróba, és nem bírtam kikapcsolni a vibrátorom. Próbáltam jó hangosan beszélni, hogy a zümmögő hangot elnyomjam.”

Amikor az élvezet a nyugalmat szolgálja

Jennifer nem bírja a repülést, így emiatt úgy gondolta, hogy egy kicsit lenyugtatja magát.

Bezárkóztam a repülőgép mosdójába, és igyekeztem elnyomni a belőlem kijövő hangokat, de amikor kijöttem, egy idős hölgy vetett rám egy megsemmisítő nézést, amiből egyértelművé vált, hogy ez nem jött össze.

Remélem, ezek a furcsa bakik – többnyire mindenkinek van egy ilyen sztorija – nem szegték a kedveteket, és nem hagytatok fel azzal, hogy örömet okozzatok magatoknak magányos óráitokban, hiszen a maszturbálásnak tudományosan bizonyított tény, hogy rengeteg pozitív hatása van mind a testetekre, mind a szexuális életetekre nézve.

Ajánlott cikkek