Egyéb kategória

Az ősz legtrendibb rúzsai: hódítsatok dögös vámpírcsajokként!

Nyakunkon az ősz! Ez pedig nemcsak a gardróbunk felfrissülését jelenti, hanem a sminkünkét is. Idén ősszel például szexi vámpírcsajként hódíthattok! 

vous - 2016.08.16.
Az ősz legtrendibb rúzsai: hódítsatok dögös vámpírcsajokként!

A 2016-os őszi-téli kollekciók divatbemutatóin egyértelműen látszik, hogy idén ősszel inkább a sötétebb, markáns árnyalatok fognak hódítani a rúzsok terén, mint például a fekete, a kakaó vagy az élénk szilva. Szóval készüljetek fel és hódítsatok éjsötét vámpírcsajokként. Mutatjuk a legtrendibb árnyalatokat!

Kakaó színű ajkak

A Dior őszi bemutatóján nagyon népszerűek voltak a sötét ajkak, egészen konkrétan a kakaó színű rúzsok domináltak – írta a Hello Giggles. Vigyázat, nagyon könnyű őket megkívánni!

Objektum doboz

Csillámos vörös

A Versace 2016-os őszi kollekciójának bemutatóján újra bebizonyosodott, hogy a vörös szín sosem megy ki a divatból – csupán átalakul. Most például akkor a legtrendibb, ha csillog!

Objektum doboz

 Fekete

A Marc Jacobs 2017-es őszi/téli kollekció divatbemutatóján az elegáns és egyben gótikus érzést a fekete ajkak adták meg.

Objektum doboz

Szilvalila

A párizsi Fashion Week egyik legnépszerűbb rúzsárnyalata a szilvalila volt. Édes, mégis vadóc!

Objektum doboz

Burgundi

Ééés igen, a burgundi még idén ősszel is trendi! Igaz, Halston Stage nem modell, hanem színésznő, a júliusi Marc Jacobs divatbemutatón mégis minden szem rá szegeződött, hiszen a burgundi ajkaktól egyszerre volt szexi és ördögi. 

Objektum doboz

Ide kattintva pedig egy kis útmutatót találtok, hogyan kombinálhatjátok össze a rúzsotokat a fülbevalótokkal!

Ajánlott cikkek