Egyéb kategória

Erre vártunk már rég? Itt a lehúzható szájmaszk!

Melyik nő ne tartaná azt az elvet, hogy jó, ha van otthon rúzs, de mindig jól jön még egy? Mert ha úgy vesszük, mindegyik rúzs más, az egyik krémesebb, a másik szárít, van, amelyik egy strandolást is kibír, megint másik pedig gyorsan lekopik. És hát annyiféle árnyalat létezik egy színből...

vous - 2016.08.19.
Erre vártunk már rég? Itt a lehúzható szájmaszk!

Nos, ha már rengeteg rúzsotok és szájfényetek van, egy forradalmi darab nem maradhat ki a repertoárotokból: a lehúzható színező szájmaszk!

Hogy micsoda? 

Igazából ugyanúgy néz ki, mint bármelyik tubusos szájfény, csak másképp kell használnotok. Először körbe kell kontúroznotok a szátokat, hogy biztosan ne mosódjon el, majd a kencét szét kell oszlatnotok a kontúron belül. Az anyag kissé szájmaszkként fog viselkedni a szátokon, ugyanis megmerevedik, megszárad. Ezalatt a szín szépen beivódik a szátokba, és mikor a maszkot lehúzzátok, akkor voilà! Ennél természetesebb rúzshatást keresve sem találhatnátok, némi balzsamot, színtelen szájfényt kenhettek rá még, hogy igazán ragyogó legyen a hatás. Állítólag víz- és nasiálló, órákig tartja a színét, nem kell trükköznötök a sminkkel, hogy tartósabb legyen. Zseniális, ez tuti nem kenődik el a csóknál.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti kipróbálnátok? Ilyen vámpírrúzs-színben jól jönne őszre!

Ajánlott cikkek