Egyéb kategória

Káosz-királylányok! Mesésen is mutathat a rendetlenség a lakásban

Ha káosz-királylányok vagytok, biztosan ismerős nektek az a helyzet, hogy szeretnétek ugyan rendet teremteni az otthonotokban, de tanácstalanul toporogtok egy helyben: de HOGYAN?! Nos, jó hírem van nektek. A káosz ugyanis nézhet ki szépen is.

vous - 2016.08.20.
Káosz-királylányok! Mesésen is mutathat a rendetlenség a lakásban

Nem kell mindennek katonás rendben állnia a szobátokban, és zsákszámnyi holmit sem kell elpakolnotok. A rend ugyanis nem a letisztultságnál kezdődik, a kócos rend is lehet bájos. Ehhez hoztam nektek néhány klassz ötletet.

Szanaszét szóródó magazinlapok, idézetek

Parafa táblára velük! Tegyétek a régóta őrizgetett papírcafatjaitokat egymás hegyére-hátára, és máris motivációs táblaként virít a falon. A rendezett rendetlenség bájos.

Objektum doboz

Miért is állnátok meg itt?

Hadd terítse be akár az EGÉSZ falat! Ráadásul, ha takargatnivalótok van a falon, ez még jól is jön…

Objektum doboz

Könyvek egymás mellett a polcon

Nem baj, ha nem magasság szerint következnek egymás mellett. A túlzsúfoltságtól se féljetek, nézzétek csak, mennyire csalogatóak így egymás mellett összepréselődve! Mintha egy régi-régi szoba hívogatna befelé egy csésze kávéra, na meg pár sorra. Apropó, ezeket a könyveket érdemes elolvasnotok a VOUS-lányok szerint!

Objektum doboz

Cuki könyvdíszek

Ha a polcon már nem fértek el, akkor léptessétek elő a könyveiteket díszekké. Nem is akárhogy, passzintsatok közéjük más dekortárgyakat. Így!

Objektum doboz

Nincs asztalotok? Sebaj!

Ezekkel a könyvszekrényekkel ugyanis sokkal jobban jártok. Bárhová elhelyezhetitek a lakásban, szék mellé, ágy mellé, és akár külön emelhettek egyet a reggeli kávétoknak vagy az olvasószemüvegeteknek. 

Objektum doboz

Kavarodjon a stílus!

Nem baj, ha valami nem passzol a szobátokba, sőt! Pont ezek a furcsa tárgyak, bútorok teszik különlegessé majd a szobátokat. Találtatok valami giccseset? Nehogy kidobjátok, mert a giccs a lakásban nagyon is jól mutat.

Objektum doboz

Van egy csomó képkeretetek?

Falra velük! Terítsétek be az egész falat képkeretekkel, akár üresen, akár úgy, hogy tesztek bele valamit. Ez lehet bármi: képek az utazásaitokról, lenyomat egy szerelmes levélről. Variáljatok bátran!

Objektum doboz

Az a fránya ágyrendezés…

Meg a takarók, párnák. Nem kell élre hajtanotok, elég, ha csak lazán összehajtjátok és egymásra pakoljátok. A jelszavatok legyen a hanyag elegancia, ha szem előtt hagyjátok, még jobb!

Objektum doboz

Elő az edényekkel!

Nézzétek csak, minden tálka olyan hányavetin kint van a konyha polcain, mégis mennyire jól néz ki. Mutogassátok a kedvenc darabjaitokat bátran, tegyétek ki, amit ki lehet! Ezeket bárki szívesen nézegetné nálatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek