Egyéb kategória

3 tipp egyedülálló nőknek – ha csak két kezük van

Van úgy, hogy az ember lánya egyedül van, és segítségre szorul, és sajnos, amikor egyedül van, csak magára számíthat. Vagy ránk! Még ha nem is tudjuk a valóságban fogni a kezeteket, ha baj van, vagy épp feladni rátok a karkötőtöket – amit egy kézzel szinte lehetetlenség kivitelezni –, tippeket azért adhatunk, amivel három aggasztó problémát mostantól nyugodtan kipipálhattok!

vous - 2016.08.21.
3 tipp egyedülálló nőknek – ha csak két kezük van

Ha szingli az ember, ha nem, sokszor adódik az életben olyan helyzet, amikor képtelenek vagyunk egyedül levenni valamit a polc tetejéről, vagy mondjuk az istennek se sikerül kinyitnunk egy befőttesüveget. Ilyenkor egy darabig p̶r̶ó̶b̶á̶l̶k̶o̶z̶u̶n̶k̶ szenvedünk vele, aztán vagy feladjuk, vagy átcsöngetünk a szomszéd sráchoz – vagy épp bácsihoz. Na igen, de mi van, ha nem tudjátok fel- vagy épp lehúzni a ruhátok hátán végigfutó cipzárat? Azzal mégsem kopogtathattok át, hogy

ugyan, tessék már lehúzni rólam a ruhámat!

A cipzár és a karkötő – szinte mindennapos – problémáira még a Szex és New Yorkban is volt példa. Szívszorító látvány volt, ahogy Samantha próbálta kihámozni magát a ruhájából, és senki nem segített neki. Ha tudtam volna a telefonszámát, esküszöm, rácsörögtem volna, hogy elmondjam, mit tegyen. De Samantha és telefon híján most nektek fogom elárulni, mi ilyenkor a teendő!

Így húzzátok fel-le önállóan a hátul cipzáros ruhát!

  • Mielőtt felhúznátok magatokra a ruhát, kössetek rá egy madzagot vagy spárgát a cipzárra.
     
  • Vegyétek fel a rucit, majd fogjátok meg a madzag végét, húzzátok fel, és voilà! A levételnél ugyanígy kell eljárnotok. Hát nem pofonegyszerű?

    Forrás:
    Kerepeczki Anna

    Forrás:
    Kerepeczki Anna
ruha

13 praktikus ruhamentő tipp, amit ismernetek kell

Hiába drága, hiába mondják, hogy jó minőségű, sajnos ugyanúgy tönkremennek a ruhák, leesnek róluk a gombok, elszakad a cipzár, ne adj isten, ki is szakadnak.

A ruhamentő tippekért kattintsatok a linkre!

Így vegyétek fel egyedül a kapcsos karkötőket!

Ha nem merev a karkötő, és még egy kis kapocs is díszeleg rajta, sajnos nem egyszerű egyedül kivitelezni a le- és felvételét. De ilyenkor több dolgot is tehettek.

  1. Fogjatok egy celluxot – vagy bármilyen ragasztószalagot –, és a karkötő egyik végét ragasszátok rá a kezetekre. Mivel ez rajta tartja a kezeteken, így már könnyedén be fogjátok tudni kapcsolni egy kézzel is.
     
  2. A másik lehetőség, ha kihajtjátok egy gemkapocs szárát, a másik végét pedig beledugjátok a karkötőbe, akkor gyakorlatilag meghosszabbítjátok a kezeteket/ujjaitokat. Ha ezt a „meghosszabbítást” az egyik kezetekkel megfogjátok, a másikkal már simán be tudjátok majd kapcsolni a riglit.

    Forrás:
    Kerepeczki Anna

Így vegyétek le a gyűrűt, ha rászorult az ujjatokra!

Persze ez – szerencsére – nem mindennapos probléma, de valljátok be, nemegyszer estetek már pánikba, amikor rászorult a gyűrű az ujjatokra, és nem tudtátok, mit tegyetek, amikor már a szappanozás sem segített. Mielőtt nekiállnátok lefűrészelni a gyűrűt a kezetekről, próbáljátok ki az alábbi praktikát!

  • Fogjatok egy hosszú cérnaszálat, vagy ha az nincs, fogselymet. A gyűrű alatt húzzátok át – ha nem megy, tuszkoljátok be alá egy tűvel vagy fogpiszkálóval.
     
  • A hosszabbik végét szorosan tekergessétek rá az ujjatokra, majd tartsátok meg a szálat azzal a kezetekkel, amelyiken a gyűrű van, a másikkal pedig fogjátok meg a rövidebb szálat, amit a gyűrű alá húztatok be, és húzzátok meg. Ahogy húzzátok, úgy fogja a cérna lehúzni az ujjatokról a rászorult gyűrűt.

    Forrás:
    Kerepeczki Anna

    Varázslat, nem igaz?

Ajánlott cikkek