Egyéb kategória

Ragyogjatok, mint a napsugár: beleszerettünk a gyönyörű napfelkelte-sminkbe

Lassan véget ér a nyár és kezdetét veszi az ősz. De mi még nagyon nem szeretnénk, ha véget érne! Hogy a „búcsú” könnyebb legyen, a nyár utolsó napjaira egy gyönyörű sminket tartogattunk, amivel méltóképpen elköszönhettek az idei nyártól: próbáljátok ki a meseszép napfelkelte-sminket! 

vous - 2016.08.22.
Ragyogjatok, mint a napsugár: beleszerettünk a gyönyörű napfelkelte-sminkbe

A sellősmink és az olajfoltos ajkak után megvan a legújabb kedvencünk, amivel ti is úgy ragyoghattok, akár a nyári napfelkelte! A legjobb benne pedig az, hogy a megjelenéseteket egyedivé varázsolhatjátok, hiszen ti dönthetitek el, hogy milyen színekből álljon a saját napfelkeltétek. Sok rózsaszín, sárga és piros? Kék, narancssárga és lila? Csak rajtatok múlik! 

De honnan indult a napfelkelte-őrület?

A Hello Giggles szerint a sminktrendet talán a Chanel ihlette. Az év elején ugyanis a márka elindított egy úgynevezett Collection L. A. Sunrise kollekciót, amit így jellemeztek:

„Fedezzétek fel a színkollekciót, ami feltárja Los Angeles vibráló, nyári hangulatát. A vibráló lila, kék és zöld a város szabad szellemére utal, a rózsaszín, a korall és a málna pedig az álmodozást hozzák el és Kalifornia reggeli égboltját idézik.”

Most összegyűjtöttük azokat a napfelkete-sminkeket, melyek nekünk a legjobban tetszettek, inspirálódjatok belőlük bátran!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek