Egyéb kategória

Folyton mocorogtok, mikor ültök? Ti csináljátok jól!

Az ülőmunkának megvan az az átka, hogy leszoktat a mozgásról. Egy idő után azon kapjátok magatokat, hogy otthon is ültök, hogy már az asztaltól a szekrényig is széken gurultok, ahelyett hogy felállnátok. Pedig az ülő életmód aztán tényleg minden, csak nem egészséges.

vous - 2016.08.22.
Folyton mocorogtok, mikor ültök? Ti csináljátok jól!

Ülőmunka mellett lehet leginkább pocakot növeszteni, főleg, hogy az évek munkája után egyre kevésbé vagytok motiváltak arra, hogy munka után ne haza, hanem egy edzőterem felé vegyétek az irányt. Bár néha még a hazaút is olyan fárasztónak tűnik.

21 nap logó fehér

Majd mi motiválunk!

A 21 NAP – Pont neked programmal ugyanis nap mint nap motiválunk titeket arra, hogy felálljatok a székből, és meglegyen a napi mozgásadagotok. Egy egész szakértői gárda tartja a kezében az életeteket, kezdve attól, hogy mit egyetek, mi kerüljön a bevásárlólistátokra, és mi legyen a napi edzéstervetek. Mindent kézhez kaptok, csak a kisujjatokat kell nyújtani érte.

Ne feledjétek, 21 nap alatt megváltozhat az életetek, minden sokkal jobb lehet. A programot itt töltheted le, vagy itt!

Kezdjétek kicsiben!

Ha netán egész nap csak könyököltök a gép előtt, és még az asztalnál sem nagyon mozogtok, mondván, minek, nincs semmi értelme, vegyetek példát az örökké izgő-mozgó munkatársaitokról! Ők ugyanis folyton mocorognak: rázzák a tollukat, körbeforognak a székkel, tologatják magukat a széken, ami számotokra elég idegesítő. De! Tudományosan bizonyított, hogy ők az egészségesebbek!

A Missouri Egyetem kutatásai szerint ugyanis azok, akik folyton mocorognak ülőmunka közben, kisebb eséllyel lesznek érintettek szív- és érrendszeri megbetegedésben, mint azok, akik csak könyökölnek a monitor előtt!

Ezek a kicsi mozgások ugyanis növelik a vér áramlását a végtagokban.

Persze ez nem helyettesít egy pole dance vagy pilatesórát, de jobb, mint a semmi!

Ajánlott cikkek