Egyéb kategória

Így lehet a baba mosható pelusban is csinos! – Bora baba gardróbja

A mosható pelusok cukik, nagy popót varázsolnak minden babának, de éppen ezért külön ruhatár is kell hozzájuk. Például olyan rucik, amik direkt mosható pelusokra lettek szabva, Bora baba ebben segít ma nektek!

vous - 2016.08.23.
Így lehet a baba mosható pelusban is csinos! – Bora baba gardróbja
Bora baba gardróbja logó

Bora baba gardróbja, 26. rész

  • Baba kora: pelenkás kor
  • Időjárás: nyárias
  • Probléma: milyen ruhát adjunk a mosható pelusra?

A Bora baba gardróbja további részeit ide kattintva nézhetitek meg. 

Egy korábbi cikkünkből már láthattátok, hogy Bora baba eldobható pelusról moshatóra váltott, és bár a szuper, mintás pelusok nyáron egy kis pólóval is mutatós szettet alkotnak, azért néha elkerülhetetlen, hogy a baba rendesen is felöltözzön.

Ilyenkor sokszor tapasztaljuk, hogy a korábbi ruhák nem jók, hiszen a formás, de méretesebb popót formáló mosható pelusokkal nem minden korábbi ruha mérete és szabása megfelelő. A legjobb, ha beszerzünk néhány, kifejezetten mosható pelusokhoz szánt darabot, mint amilyen ez a buggyos, fodros kisruha is. 

Forrás:
Séllei Lilla
  • fodros, buggyos ruha: Milentin Baby
  • kötött fehér korona: Kínából
  • bőr kiscipő: Liliputi
  • szürke takaró: Mamas & Papas
Lilla és Bora

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.