Egyéb kategória

Nem hiszitek el, milyen édes nevet kapott Jamie Oliver ötödik gyereke

Jamie Oliverék végre elárulták, milyen nevet adtak ötödik gyereküknek! A büszke anyuka egy Insta-fotóval árulta el, milyen különleges nevet kapott a csöppség. Elöljáróban annyit, hogy a rajongók imádják...

vous - 2016.08.23.
Nem hiszitek el, milyen édes nevet kapott Jamie Oliver ötödik gyereke

Jools Oliver egy Insta-fotót posztolt szombaton – két héttel a kisfiú születése után –, amin a következő állt: „Álmodj nagyot, River!” Szóval a csöppség neve River, vagyis magyarul Folyó lett. És hogy mit szóltak hozzá a követők? Imádták! „Eredeti és gyönyörű”, „Gyönyörű és egyedi. Nagy szerelem!” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások születtek a kép alatt.

Objektum doboz

A pártól egyébként nem szokatlan, hogy különleges nevet adnak a gyerekeiknek, hiszen az előző négy gyereküknek is hasonlóan egyedi neveik vannak. Poppy Honey Rose 14, Daisy Boo Pamela 12, Peta Blossom Rainbow 6, Buddy Bear Maurice pedig 5 éves – írja a Hello Magazine.

Jamie Oliver

5 érdekesség, amit eddig nem tudtatok Jamie Oliverről

Például azt tudtátok, hogy Jamie házvezetőnője és annak férje is magyar? Jamie viccesen megjegyezte, hogy az elmúlt években magyarokkal él együtt, ugyanis házvezetőnője és annak férje is magyar, akik imádják a régi magyar ételeket. 

A további érdekességekért kattintsatok ide!

 

Ajánlott cikkek