Egyéb kategória

Ezekben a hónapokban nagyobb eséllyel váltok el, mint máskor

Válós hónapok – igen, ez a kifejezés már sajnos létezik. A kutatók ugyanis arra jutottak, hogy egyes hónapokban sokkal valószínűbb, hogy elváltok, mint máskor. 

vous - 2016.08.24.
Ezekben a hónapokban nagyobb eséllyel váltok el, mint máskor

Az Amerikai Szociológiai Társaság legutóbbi konferenciáján Julie Brines szociológiai professzor és a doktorjelölt Brian Serafini ismertették, hogy a párok nagyobb valószínűséggel válnak el nyár végén és a téli ünnepek után, vagyis márciusban és augusztusban – írja a Hello Giggles.

Ezek az év azon időszakai, amikor ott van a lehetőség egy új kezdetre, valami másra, egy új életre.

válás

Forrás:
iStock

Azt feltételezik, hogy a gyerekes párok azért válnak el inkább augusztusban, mert akkor még a gyerek otthon van, és azelőtt tehetnek lépéseket, mielőtt az átlagos „menetrend”, vagyis az iskola, edzések stb. elkezdődnek. 

jegyesek pár válás

7 dolog, amit a válásból tanulhattok meg a szerelemről

Igaz, egy szakítás vagy válás mindig nehéz, de rengeteget tanulhatunk belőle a szerelemről, a kapcsolatokról. A következő pár dologra ezek az emberek csak akkor döbbentek rá, mikor már késő volt. Íme, 7 igazság, amire csak a válás után jöttek rá az egykori szerelmesek.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok!

Március pedig azért lehet „válós hónap”, mert a párok megvárják együtt az ünnepeket, azután pedig több idejük van ügyvédet találni és több pénzt tudnak megspórolni.

Ajánlott cikkek