Egyéb kategória

Valóra vált álom: egy fesztivál igazi Szívek szállodája-rajongóknak

A Szívek szállodája újraéled, ez már egészen biztos, és a rajongók a majdnem egy évtizedes kihagyás után sem felejtették el a sorozatot. A legnagyobb fanok még egy fesztivált is szerveztek a sorozat újabb részeinek ünneplésére.

vous - 2016.08.25.
Valóra vált álom: egy fesztivál igazi Szívek szállodája-rajongóknak

Az egyes sorozatok köré csoportosuló rajongótáborok nem ismernek határokat, ha kedvenceikről van szó. Vannak csoportok közösségi oldalakon, akik együtt írnak újabb részeket a karaktereknek, vagy különböző eseményeket szentelnek a sorozatoknak. Ez történt most a Szívek szállodájával is, amikor egy házaspár, akik elkötelezett rajongók, életre hívták a Stars Hollow-i háromnapos fesztivált.

Jennie és Marcus Whitaker, a fesztivál megálmodói a Stars Hollow-t inspiráló városban, Connecticutban rendezik meg a 3 napos ünneplést október 21–23 között.

Objektum doboz

De vajon mi történhet egy ilyen eseményen?

Semmi extra, a látogatók „csak” átélhetnek pár áltagos napot a Gilmore lányok életéből. Teázhatnak és sütit kóstolhatnak a piacon, természetesen fogyaszthatnak kávét és összehasonlíthatják Stars Hollow-val a helyszínt. Levetítik a Szívek szállodája utolsó részét és még 10 másikat, amit a résztvevők szavaznak meg. De hogy igazán a sorozatban érezzék magukat a fesztiválozók, a következő színészek is ellátogatnak az eseményre:

  • Jackson Douglas (Jackson),
  • Rini Bell (Lulu),
  • Aris Alvarado (Caesar),
  • Biff Yeager (Tom),
  • Kelly Bishop (Emily),
  • Yanic Truesdale (Michel),
  • Vanessa Marano (April)
  • Ted Rooney (Morey)

Tudjuk, hogy nincs a közelben Connecticut, de ti is rendezhettek egy ilyen fesztivált otthon – persze sajnos a színészek nélkül. Hívjátok meg a legjobb barátnőiteket, készítsetek finom tejeskávékat és nézzétek meg a kedvenc részeiteket újra! És hogy miért szeretjük annyira a Gilmore lányokat? Hát azért, mert annyi mindent tanulhattunk már tőlük.

Ajánlott cikkek