Egyéb kategória

Elolvadtunk: férjek árulták el, hogy izgultak a lánykérés előtt

Mi, nők néha olyan egyszerűnek hisszük a lánykérést. Elvégre csak kell szerezni egy gyűrűt, le kell térdelni, és fel kell tenni az ominózus kérdést, nem? Mit kell ezen túlvariálni? Nos, azért a képlet ennél jóval összetettebb.

vous - 2016.08.27.
Elolvadtunk: férjek árulták el, hogy izgultak a lánykérés előtt

A lánykérés előtt a pasiknak is meg kell hozniuk egy elég komoly döntést. Bennük is vannak kétségek, még ha nem is az elhatározást illetően, hanem hogy megfelelően készítik-e elő a nagy kérdést. Mint már olvastátok, rengeteg fiú bizonyított ezen a téren, hiszen ötletesebbnél ötletesebb módon kérték meg szerelmük kezét. Ott volt például a srác, aki Monopoly játékra építette fel a stratégiáját, de az olimpia kellős közepére időzített térdepelős módszer is nagyon tudott ütni. Ám a legnagyobb félelem a srácokban az, hogy vajon a lány tényleg kimondja-e azt a bűvös szót. De erről valljanak a srácok maguk, mert az amerikai Cosmopolitannek megtették.

Forrás:
iStock

Nagyon izgatott voltam, ideges és izzadt. Egy egész beszédet írtam előre, hogy mit fogok mondani, de minden sorát elfelejtettem, ahogy belekezdtem. Azt is alig fogtam fel, hogy igent mondott a barátnőm. 

Hihetetlen érzés volt, hogy vagy 100 szempár szegeződött rám, de én csak az övét láttam, a többi 99 eltűnt” – számolt be egy nyilvános lánykérésről egy pasi, aki ma már boldog férj.

Letérdeltem a lába elé, a szemébe néztem, és tudtam, hogy ez a nő az, akivel le akarom élni az életem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy hozzám jön-e feleségül, akkor az arca felragyogott az örömtől, és az összes kétségem elrepült, ami valaha csak volt.

Szóval, csajok, becsüljétek meg a fiúkat, nem csak ti ültök ilyenkor érzelmi hullámvasúton!

Ajánlott cikkek