Egyéb kategória

Szerezzétek be már most az ősz szupertrendi táskáit!

Pár nap, és itt az ősz. Még fel sem eszméltetek a fesztiválok után, máris érzitek, hogy a nyár ereje fogyóban van, és mi tagadás, ennek senki nem örül. Nemhiába, a nyár a gondtalanok évszaka. Ekkor mindent szabad. Minden olyan légies.

vous - 2016.08.27.
Szerezzétek be már most az ősz szupertrendi táskáit!

Ám ha mégis a nyár végi gondolatok gyötörnek benneteket, akkor azt mondom nektek: fel a fejjel! Hiába ugyanis, hogy múlik az idő, egyvalami mindig állandó és örök marad, igen, a divatról beszélek! Éppen ezért irány a gardróbotok, rendezzétek át szuperhatékony tippjeinkkel! Nemcsak azt mondjuk meg nektek, hogy hogyan lehettek dögös vámpírcsajok ősszel, hanem azt is, milyen táskákkal hódíthattok szeptembertől!

Lánc minden mennyiségben!

A lánc a táskátok éke ősszel, ne féljetek hát olyat választani, ami csörgedezik a vállatokon.

Objektum doboz

Keverjetek!

Mármint nem koktélt, hanem textilt textillel! Nem baj, ha a bőr keveredik a mintával, amit megspékelnek egy fémes dísszel. Ősszel mindez nagyon vagány hatást sugároz majd!

Objektum doboz

Egy csöpp csavar sosem árt!

Ennek a letisztult Chloé táskának az adja a báját, hogy a nagy karika és a szegecsek alul elképesztően dögös külsőt kölcsönöznek neki. Ne féljetek merész darabok után nyúlni!

Objektum doboz

Mini és dupla

Nem a presszókávéról beszélek, hanem a kicsi, dupla füles táskákról. Minden elfér benne, ami fontos, és elképesztően bájos. Ősszel kihagyhatatlan darab!

Objektum doboz

Csupa bőr és praktikum

A rohanós és praktikus nők barátja a méretes egyszínű bőrtáska, ami leginkább bordóban néz ki jól, de bármilyen semleges árnyalatban választhatjátok, ami feldobja a kardigánotokat.

Objektum doboz

Opálos és fényes, fényes és opálos

Na és persze a lehető legkisebb méret legyen. A fémes hatású kistáska a buliszettetek tökéletes kiegészítője. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek