Egyéb kategória

Többé ne érezzétek magatokat rosszul ezektől, ha szinglik vagytok!

Az emberek nagy része a Bridget Jonesszal vonja párhuzamba a szingliséget. Sokan tényleg így, azaz sírósan, fagyit zabálóan élik meg ezt az időszakot, pedig egyáltalán nem kellene. Össze is gyűjtöttem nektek azokat a dolgokat, amik miatt nem kellene aggódnotok.

vous - 2016.08.27.
Többé ne érezzétek magatokat rosszul ezektől, ha szinglik vagytok!

Mindenkinek megvan a véleménye róla: az anyukátoknak, a barátaitoknak és természetesen a társadalomnak. Na nem a Hajdú–Sarka házaspárról beszélek, hanem a szingliségről. Sokan hiszik azt, hogy szinglinek lenni rossz, pedig számos olyan dolog van, ami miatt egyáltalán nem kellene rosszul éreznetek magatokat, amíg ilyen kapcsolati státuszban vagytok. Lessük meg, mik is azok!

1. Túl sok időt vagytok egyedül

Lehet, hogy a legutóbbi szakításotok óta a barátaitok cukkolnak titeket, hogy ideje lenne visszatérni a nyüzsgésbe, pedig nem kötelező, sőt! Érdemes magatokra elég időt szánni, hisz ez is egyfajta önismereti út. Ha élvezitek az egyedüllétet, engedjétek el a fületek mellett a kis csipkelődéseket. Majd visszatértek, ha készen álltok rá!

2. A nap 24 órájában szórakoztok

Khm, tessék? Ha már ebben a fázisban vagytok, akkor pont ez a legjobb része az egyedüllétnek! Élvezzétek ki a napokat, teljesen mindegy, hogy hétköznap van, vagy hétvége. Vegyétek irányba a szórakozóhelyeket, táncoljatok egy hatalmasat, és éljetek a mának.

3. Hónapok óta egyedül vagytok

Nincs olyan korlát, hogy bizonyos időtől a szingliség valami rosszá változna. Ha három hónap oké, akkor három év is legyen oké! Mellesleg aki már átélt egy igazi szerelmet, az később nem fog megelégedni kevesebbel, ezért nagyon okosan teszi, ha vár.

Forrás:
www.istock.com

4. Egyszerre többekkel randiztok

Ha olyanok vagytok, mint én, akkor ti is rosszul érzitek magatokat, ha egyszerre több pasival randiztok. Pedig amíg meg nem találjátok azt, akivel komolyan el tudjátok képzelni a jövőt, addig egyáltalán nem kell szégyellni, hogy több lehetőségre is nyitottak vagytok, csak csináljátok!

5. Rosszul érzitek magatokat, ha mindenki más kapcsolatban van

Tipikus. Az, hogy egyedül vagytok, és úgy tűnik, hogy mindenki más hatalmas boldogságban él, csupán egy látszat. Mindenki volt már egyedül, most éppen ti, úgyhogy szedjétek össze magatokat, és ne sopánkodjatok többet!

Fel a fejjel, csajok, szinglinek lenni jó!

Ajánlott cikkek