Egyéb kategória

„Lesznek meglepetések” – Ettől powered by Big Brother a ValóVilág 8

KEZDŐDIK! A ValóVilág powered by Big Brother hivatalosan is műsoron! Felcsendült az ismert zene, az új, Simsre hajazó főcím, a régi/új műsorvezetők pedig beköszöntek. Minden este lesz összefoglaló, valamint a szokásos háttérműsor is jelentkezik, a BeleValóVilág. Azt gondolnátok, hogy már mindent tudtok, de nem!

vous - 2016.08.27.
„Lesznek meglepetések” – Ettől powered by Big Brother a ValóVilág 8

Minden VV-szériát összefoglalóról összefoglalóra végigkövettem, hatalmasakat nevettem és rengetegszer felháborodtam, csapkodtam a párnát a falhoz, de imádtam. És imádni fogom most is minden egyes klisével együtt. Mint már láthattátok, a villa átalakult, csónakházdizájnt kapott, és visszatért a medence is, sőt vízesésben is gyönyörködhetnek a lakók. Vajon szolit mikor kapnak

Már a műsor elején tisztázódott, mitől is lesz a VV 8 „powered by Big Brother”. Istenes Bence nem kertelt, elárulta, mire számíthatunk most, hogy a két legendás valóságshow-t összevonták:

Lesznek meglepetések!

– mondta Bence rezzenéstelen arccal. Na, remélem, így már minden világos! Beköltözött az első 8 villalakó, túl vagyunk a kínos kérdéseken a stúdióban, valamint megnéztük a fájdalmas bemutatkozó kisfilmeket. 

Ők az első öt beköltöző!

  • „Fogalmam sincs” Viven, aki nem állatokra, hanem pasikra vadászik. Tudományát kisfilmjében be is mutatta.
  • „Több mint 100 nővel voltam” Lóri, aki úgy érzi, kiégett. Vajon mitől?
  • „Egy éjszaka 200-300 ezreket költök” Noémi a.k.a. Mici, aki az okosabb szőke.
  • „Mosásban van az összes pólóm” Soma, aki félmeztelenül érkezett a stúdióba. Ennek valódi oka nem derült ki. Soma egyébként Istenes Bence szavaival élve: becsicskult már most.
  • Dávid, akit meglátva percekig gondolkoztam, honnan ismerős… VV Dávid szerepelt az RTL-en futó Vigyél el! című társkereső műsorban. 

Egy kis pihenő után sorra érkezett a többi leendő lakó a stúdióba.

  • „Te vagy Obama b@zd meg?” Dina, aki állandóan balhézik a pasijával.
  • Tivy alias Tiv Tivy, „Mi van, stúdió?” Tudjátok! Tivy a „lóvéért” jelentkezett a VV 8-ba, mivel elfelejtette a YouTube-jelszavát, így nem tudottt meggazdagodni a videóiból.
  • Jó csaj Zsófi „lesz-e műkörmös bent?”

Ők hárman csatlakoztak a többi lakóhoz. Azonban egészen szerdáig beköltözik még naponta egy játékos, így összesen 12-en vágnak neki a nagy kalandnak.

Már csak egy kérdés maradt! Mit jelent a kanapén elhelyezett szám: 167741?

Ajánlott cikkek