Egyéb kategória

Igen! Énekelni is tudnak a Pretty Little Liars szereplői, és nem is akárhogy!

A Pretty Little Liars az egyik legizgalmasabb, legtitokzatosabb sorozat jelenleg. Ti is imádjátok? Képzeljétek, a szereplőknek nemcsak színészi tehetségük van, hanem elképesztően szuperül tudnak énekelni is!

vous - 2016.08.29.
Igen! Énekelni is tudnak a Pretty Little Liars szereplői, és nem is akárhogy!

A hazug csajoknak már rengeteg titkolnivalójuk van, talán ők is összezavarodnak néha. Az viszont biztos, hogy évadról évadra egyre stílusosabbak és csinosabbak. Ebből a szempontból persze változtak is az évek során, erről már írtunk is nektek. Azonban ha egy kicsit elrugaszkodtok a sorozattól és a szereplők valódi életébe is betekintést szeretnétek nyerni, nem kell mást tennetek, mint megnézni az alábbi videót, amin egy válogatást láthattok a kedvenc karaktereitek énekesi karrierjéből.

Bizony! A főszereplők ugyanis nemcsak színészek, legtöbbjük énekel is, és számos alkalommal megcsillogtatja tehetségét. Nézzétek csak meg az Ariát alakító Lucy Hale-t, aki a színészkedés mellett két kislemezzel és egy albummal is büszkélkedhet. Énektudását filmjeiben és klipjeiben is csekkolhatjátok! 

Objektum doboz

Arián kívül persze megjelenik a videóban a sorozat ikonikus szereplője, Alison, vagyis Sasha Pieterse, aki szintén tehetséges énekesnő. 

A Pretty Little Liarsben ugyan nincsenek énekes jelenetek, egy azonban mégis akad, amikor a Monát alakító Janel Parrish gyakorol a gimiben. Már itt is hallhatjátok, hogy mennyire szép hangja van, ha ez azonban nem lenne elég, ő is büszkélkedik klipekkel.

És persze miért is csak a lányokról beszélünk, amikor tehetséges pasi is van köztük? Bizony! Énekesek is szerepelnek a sorozatban, mégpedig nem más, mint Tyler Blackburn, vagyis Caleb. Meggyőző sármja a zenei karrierjében is hasznára válik, ugyanis több klipet is forgatott már.

Ők mind megjelennek tehát a videóban, amit érdemes végignéznetek, ugyanis a legvégén négy főszereplő énekli a Pretty Little Liars főcímdalát.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek