Egyéb kategória

Ilyen gyönyörű volt a menyasszony, aki smink nélkül állt oltár elé

Az esküvő napján a menyasszony „átlagos lányból” egy röpke időre királylánnyá válik. Úgy kell éreznie, hogy ő a legszebb és a legboldogabb az egész világon. Pontosan ezért a legtöbb menyasszony órákat tölt el a fodrásznál, manikűrösnél és a sminkesnél a nagy pillanat előtt – ez az ara viszont teljesen természetesen, smink nélkül állt oltár elé.

vous - 2016.08.29.
Ilyen gyönyörű volt a menyasszony, aki smink nélkül állt oltár elé

A nigériai Bisola Umoren úgy döntött, hogy egy dolgot máshogy csinál az esküvőjén, mint a legtöbb menyasszony: teljesen természetesen, smink nélkül állt oltár elé. Azt mondta, azért döntött így, mert semmilyen formában nem szereti a kényelmetlenséget az arcán, a nyakán vagy a testén. Nem a templomi esküvő miatt nem viselt sminket, hanem azért, mert nem akart. Úgy érzi, ez csakis róla szólt, ez az ő saját döntése volt – írja a Huffington Post.

A férje először fürdőzés közben látta meg, aki így a természetes külsejébe szeretett bele, ezért nem érezte úgy, hogy ezt meg kéne változtatnia az esküvője napján. Szerintünk pedig ezt nagyon jól tette, hiszen csak úgy ragyogott!

Nézzétek csak, milyen gyönyörű:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek