Egyéb kategória

5 változás, ami akkor jelentkezhet, ha abbahagyjátok a fogamzásgátlót

Ha eddig fogamzásgátlót szedtetek, de úgy döntötök, hogy leteszitek a tabit, akkor nemcsak arra számíthattok, hogy teherbe estek, hanem más változások is jelentkezhetnek a testeteken. Ezeket hoztuk most el nektek.

vous - 2016.08.30.
5 változás, ami akkor jelentkezhet, ha abbahagyjátok a fogamzásgátlót

Mivel a mai tabletták már jóval kevesebb hormont tartalmaznak, ezért nem kell nagyon drasztikus változásoktól tartani. A fogamzásgátló abbahagyása után a női szervezet hormonszintje szinte azonnal visszaáll a normál értékre, így elviekben innentől kezdve akár teherbe is eshet az, aki kisbabát szeretne.

A tabletta elhagyása után az viszont mindenkinél egyedi, hogy milyen tüneteket tapasztal! Mi most összeszedtük a leggyakoribbakat, hiszen néhány kisebb változással szinte mindenkinek számolnia kell:

1. A haj fokozottabb zsírosodása, hullása

Nem értitek, miért történik valami a testetekkel és lehet, hogy a tabletta elhagyása a ludas? A további jellemző változásokért kattintsatok IDE

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek