Egyéb kategória

„Annyira felnézek rád!” – Szabó Zsófi cukin beszélt a kapcsolatáról

Úgy tűnik, Szabó Zsófi nem is lehetne boldogabb. Bemutatta vőlegényét, akire büszke, és akire felnéz. Nézzétek csak, milyen aranyosan beszéltek egymásról!

vous - 2016.08.30.
„Annyira felnézek rád!” – Szabó Zsófi cukin beszélt a kapcsolatáról

Szabó Zsófi és párja, Zsolti is részt vesznek az RTL Klub új műsorában, a Nyerő párosban. Azt nem tudjuk, hogyan fogják venni a műsorban az akadályokat, de abban biztosak vagyunk, hogy imádják egymást, hiszen nagyon szépen beszéltek egymásról és a kapcsolatukról. Zsolti ilyennek látja Zsófit:

„Sokan azt hiszik, hogy ilyen hisztis nőszemély – persze megvan ez az oldala is –, de alapvetően nagyon kedves, odaadó. Tényleg pozitívan gondolkodik és olyan életöröm árad belőle, ami nagyon kevés emberből.”

Zsófi pedig így beszélt a kapcsolatukról:

Már önmagában nagy dologként éljük meg, hogy mi egymásra találtunk és, hogy férj és feleség leszünk. 

Objektum doboz

Egyébként a műsor egy sztárreality, melynek lényege, hogy 8 sztárpár beköltözik egy villába, hogy megmutathassák, ők az igazán nyerő páros, a főnyereményért azonban egymással is meg kell küzdeniük. A párok az ügyességüket, kitartásukat, valamint együttműködésre való képességüket teszik próbára, de ezeken a játékokon túl a nézők egy napi valóságshow-t is láthatnak. 

A játék résztvevői: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Király Péter és Kovács Dóra. Nagyon szurkolunk nekik!

Ajánlott cikkek