Intim

Ez a nő egy évig minden nap szexelt a férjével – ilyen a kapcsolatuk most

Brittany Gibbonsnál eljött egy pillanat, mikor eldöntötte: attól a naptól kezdve minden egyes nap ágyba bújik a férjével, egy teljes éven át. Nem azért, hogy megmentse a házasságát, sokkal inkább magát akarta megmenteni. A harmadik gyermeke születése után ugyanis már annyira nem találta magát vonzónak, hogy szégyenlőssé vált. Nézzük, mi változott egyévnyi hancúrozás után! 

vous - 2022.01.08.
Ez a nő egy évig minden nap szexelt a férjével – ilyen a kapcsolatuk most

Nem sokkal a harmadik gyereke születése után az amerikai Cosmopolitan egyik szerzője, Brittany Gibbons emlékszik, ahogy kiszállt a zuhany alól, egy pillanatra meglátta magát a tükörben és azt gondolta: „Ki engedte be a házba anyámat?”. Ezt követően Brittany kizárólag lekapcsolt lámpák mellett bújt össze férjével, Andyvel, napközben pedig olyan ruhákat hordott, amik eltakarták a mellét és a hasát. Ha épp zuhanyozott, megvárta, amíg a férje kimegy a fürdőszobából, csak utána szállt ki, hogy felöltözzön.

De ahogy az évek teltek, Brittany aggódni kezdett magáért. Azon gondolkozott, vajon a férje észrevette-e, hogy évek óta nem látta meztelenül, és hogy el tudná-e egyáltalán még képzelni, hogy fest. Brittanynak végül egy barátnője adta az ötletet, hogy szexeljen minden nap a férjével, legalább egy éven át. Persze a gondolat, hogy egy teljes éven át minden este ágyba bújjon a férfivel elsőre elképzelhetetlennek tűnt, ugyanakkor tudta, hogy sem maga, sem Andy elől nem rejtőzhet tovább.

Brittany és férje, Andy

Andy – meglepő módon – benne volt az ötletben, így a házaspár egy éven keresztül minden nap szeretkezett. Igen, menstruáció és betegség alatt is, és az sem zavarta őket, hogy eközben három gyerek rohangál a házban.

Brittany bevallása szerint a dolog eleinte nem ment könnyen. Háromgyermekes dolgozó anyaként esténként alig várta, hogy bedőlhessen az ágyba, de utána eszébe jutott a gondolat: „Jaj, ne, ma még szexelnem is kell!”.  Ehelyett pedig gyakran inkább arra vágyott volna, hogy felhúzza a kockás pizsamáját, benyomja a tévét és megegyen egy tál csokis müzlit.

Ám ahogy teltek a hónapok, valami megváltozott: elkezdte várni. A szex alatt átélt szerelmes pillanatok ugyanis egy idő után már nem a hálószobára korlátozódtak, hanem elkezdtek a mindennapi rutin alatt is megnyilvánulni. Brittany és Andy elkezdett odafigyelni arra, hogyan beszél egymással, egyre gyakoribbak voltak az ártatlan érintések, a reggeli elköszönő csók pedig egyre hosszabbra nyúlt. Ami pedig szinte ugyanennyire fontos: Brittany már nem futott ki a világból saját meztelen teste láttán.

Három hónap után már újra élvezni tudta az együttléteket, sőt, még egy lejátszási listát is készített a esti légyottokra. Hat hónap után a házaspár már felkapcsolt villany mellett szeretkezett, Brittany pedig hosszú évek óta először tényleg a jóleső érzésekre figyelt ahelyett, hogy épp hogy néz ki, és hol hurkásodik a teste. Egy év után pedig már az sem zavarta, ha a gyerekei látják meztelenül. Nem szaladt többet a törülközőért, nehogy valaki meglássa, és nem jött zavarba akkor sem, ha fehérneműben csinálta meg a gyerekek uzsonnáit.

A házaspár tehát teljesítette a kihívást, ami nemcsak a kapcsolatukban jelentett mérföldkövet, hanem Brittany önértékelésében is. A páros pedig azóta is kifejezetten gyakran bújik össze – ha nem is minden egyes nap.

Ajánlott cikkek