Egyéb kategória

Valódi vagy ciki hamisítvány? Így állapíthatjátok meg, hogy eredeti-e a parfümötök!

A parfüm a nők számára olyan, mint a cipő. Kell, kell és kell, és még az is kell, meg az is! Abban is hasonlít a cipő meg a parfüm, hogy valamiért a nagyon drága mindig jobban tetszik. Így ha meglátjuk a kedvenc parfümünket olcsón, akkor habozás nélkül lecsapunk rá. Lehet, ezt át kellene gondolni.

vous - 2016.08.31.
Valódi vagy ciki hamisítvány? Így állapíthatjátok meg, hogy eredeti-e a parfümötök!

Ha nagyon olcsón látjuk a kedvenc parfümünket és nem valamelyik drogéria brutális akciójáról van szó, akkor jobb, ha a polcon hagyjuk. Feltéve, ha nem akarunk gagyi másolatot hazavinni. Vannak olyan helyek, (aluljárók butikjai, kínai piacok stb.), ahol még mi magunk sem tudjuk eldönteni, hogy a kiszemelt parfüm eredeti-e, vagy sem. Bár ezeken a helyeken nagyobb az esély arra, hogy másolatokkal találkozunk, viszont ha az árban kis vagy semmilyen eltérés sem mutatkozik a parfümériákban feltüntetettől, akkor nehezebb eldönteni a kérdést.

táska

Ciki másolatok: ezekből a táskákból készül a legtöbb hamisítvány

Nem minden arany, ami fénylik – tartja a mondás, na meg a mai napunk témája is így szól. Nem csoda, hogy rögtön eszünkbe is jutottak a márkás, drágábbnál drágább dizájnertáskák másolatai, amikről sokan azt hiszik, ugyanolyan fényesen csillognak, mint az arany.

A cikk folytatását ide kattintva tudjátok elolvasni!

A Bright Side remek összeállítást készített, amiből kideríthetitek, hogy a parfüm eredeti-e, vagy másolat.

Márkanév

A legárulkodóbb jel, ha a márkanév csupán pár betűben, hangzásban ugyanaz, mint az eredeti.

Forrás:
brightside.me

Csomagolás

Az eredeti csomagoláson a celofán elég vastag és pontosan illeszkedik a dobozra. Ha sarkaknál nem pontos az illesztés, akkor már gyanakodhattok.

Forrás:
brightside.me

Papírdoboz

A papírdoboz azért készül, hogy megvédje az üveget az esetleges károsodásoktól, ezért kellően vastag és speciálisan kivágott, hogy az üveget biztosan a helyén tartsa.

Forrás:
brightside.me/

Címkék és utasítás

Nézzétek meg az aranykört. A jobbra mutató nyíl mindig sötétebb, mint a balra mutató. Ha parfümöt vásároltok, ne habozzatok ellenőrizni a gyártó honlapján, hogy a közzétett információk megegyeznek-e a csomagoláson feltüntetettel.

Forrás:
brightside.me/

A parfüm színe

A híres márkák általában nem használnak sok festéket a termékeikben, ezért az eredeti parfümök színe általában „sápadt”.

Forrás:
brightside.me

Az üvegen lévő jelzés

A márkajelzés és egyéb grafikák mindig szimmetrikusan helyezkednek el az eredeti üvegen.

Forrás:
brightside.me

Itt pedig a VOUS-lányok mesélnek kedvenc parfümjeikről!

Ajánlott cikkek