Világ

Ti észrevettétek? Ezeket a VV8-szereplőket már mind láttuk a tévében

Ti nem vettétek még észre? A ValóVilág powered by Big Brother szereplői nem véletlenül lehetnek ismerősek. Összegyűjtöttem nektek, kik azok a VV8-szereplők, akiket már láttunk korábban.

vous - 2016.08.31.
Ti észrevettétek? Ezeket a VV8-szereplőket már mind láttuk a tévében

Kár is lenne tagadni, a VV szerkesztői tutira egy kaptafára válogatnak játékosokat. Amivel egyébként nincs gond, hiszen egészen szórakoztató, megbotránkoztató és talán még szerethető karakterek is akadnak minden egyes szériában. Na, de a powered by Big Brother évadban is? 

való világ

„Lesznek meglepetések” – ettől powered by Big Brother a ValóVilág 8

KEZDŐDIK! A ValóVilág powered by Big Brother hivatalosan is műsoron! Felcsendült az ismert zene, az új, Simsre hajazó főcím, a régi/új műsorvezetők pedig beköszöntek. Minden este lesz összefoglaló, valamint a szokásos háttérműsor is jelentkezik, a BeleValóVilág. Azt gondolnátok, hogy már mindent tudtok, de nem!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

IGEN! Az idei széria tele van olyan játékosokkal, akiknek alteregóit már láthattuk az előző évadokban. Ugyanolyan külső, hasonló habitus, bolondos srác, cicababa, macsó és még sorolhatnám. Figyeljetek, mert sorolom is, ugyanis megtaláltam a mostani szereplők hasonmását a korábbi VV-szériákból.

VV Dávid – VV Robin

Mindkét srác piszkosul jóképű, visszafogott és VV Dávidban is ott a potenciál, hogy ezzel a stílussal, amit (eddig) képvisel, megnyerje a 2016-os show-t. Bár nem tőle kapunk majd röhögőgörcsöt.

Forrás:
facebook.com/ValoVilag / VOUS

Tiv Tivy – VV Dennis

Mindenki Tivytől, az internetsztártól várja a show-t, amit eddig minden összefoglalóban meg is kaptunk. Anno VV Denis is szórakoztató volt, ugyanakkor ha jobban megfigyelitek, mind a két srácnak van egy csendesebb, higgadtabb énje. Viszont Tivy! Még egy „Mi van negatív”? és már nem te leszel a Móka Miki Tivy.

Forrás:
facebook.com/ValoVilag / VOUS

VV Zsófi – VV Seherezádé 

Feltűnően dekoratív, csendes, átlagos lányok. A pasik kedvencei. Ennyi.

Forrás:
facebook.com/ValoVilag / VOUS

VV Mici – VV Szandika

A két lány nem csak a külsőségekben mutat hasonlóságot. Harsány személyiségek, alapjáraton jóindulatú csajok, akiket a legtöbben kedvelnek. Kellenek ilyen karakterek is!

Forrás:
facebook.com/ValoVilag / VOUS

VV Dina – VV Éva

Itt nem a külső hasonlóság dominál. Amit eddig láttunk VV Dinából, simán Baukó Éva 2.  Bár még bukfenc nem volt a stúdióban, de teli szájjal üvöltözés, indokolatlan utálat és hatalmas hangerő már mind megvolt.

Forrás:
facebook.com/ValoVilag / VOUS

VV Soma – Gyúrós Józsi

Mindkét srác bolondos, amolyan szerethető hülyegyerek. A kondi és a csajok első helyen. Reméljük, Soma nem adja fel a játékot, ahogy anno Gyúrós Józsi tette.

Forrás:
facebook.com/ValoVilag / VOUS

VV Vivien – VV Fanni

A cserfes lányokat sem a külső hasonlóság köti össze. A megbotránkoztató viselkedés, a megjátszott vagy valós „butácska lány” szerep, illetve a gátlások hiánya mindkét lányban azonos. 

Forrás:
facebook.com/ValoVilag / VOUS
Ajánlott cikkek