Egyéb kategória

5 kabát, ami ősszel nem hiányozhat egy nő szekrényéből

Itt az ősz a sarkon, úgyhogy ideje, hogy kitárjátok a szekrényetek ajtaját, és kiömöljön belőle az összes kabátotok. Számoljátok meg, mennyi van belőlük! Ha van legalább öt, az már jó, mert ha jól vásároltatok, akor ez az öt kabát bőven elég lesz őszre. Nem vagytok biztosak benne, hogy megvan minden alapdarab? Akkor itt a lista!

vous - 2016.09.01.
5 kabát, ami ősszel nem hiányozhat egy nő szekrényéből

1. Farmerdzseki

Egy örök darabról van szó, ami feldobja a nadrágotokat, a ruhátokat, sőt, még a télbe is átcsempészhetitek egy télikabát alatt, ahogyan a nyári ruhák is használhatóak még ősszel a zordabb napokon. Hogy hogyan? Hát így, réteges öltözködéssel!

Objektum doboz

2. Ballonkabát

Vitathatatlan, hogy a ballonkabát csinálja a legjobb alakot, igazi homokóra formát kölcsönöz viselőinek. Lehet vagány és szuperelegáns is, szó mi szó, soha nem hagy cserben! Ilyen rúzzsal hordjátok, hogy igazi vámpírcsajok legyetek!

Objektum doboz

3. Blézer

Örök, időtlen darab, és tévedés, hogy kizárólag irodában mutat jól! Farmerrel a hétköznapokban vagány, táncolós éjszakákon pedig a ruhát is szuperszexivé varázsolja. Karcsúsított fazonja miatt olyan hatást kelt, mintha lefotoshopoltak volna rólatok pár kilót. Remélem, lapul a gardróbotokban egy darab!

Objektum doboz

4. Bőrdzseki

Kemény csajnak akartok látszani, akik a sziklát is széttörik? Nos, akkor a fekete bőrdzseki nektek való! Ámbár, ha inkább lágyabb csajok vagytok, akkor is van választék: fehér, bézs, rózsaszín árnyalatok közül válogathattok. 

Objektum doboz

A KÜLÖNLEGES kabát

A szerelmetes darab, ami annyira extrém és különc, hogy csak bizonyos alkalmakkor veszitek fel, és úgy vigyáztok rá, mint egy hímes tojásra. Hogy észszerűtlen vásárlás volt? Ugyan már… megérdemlitek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek