Egyéb kategória

Jelek, hogy végre készen álltok megélni a saját életeteket

Ahhoz, hogy igazán repülni kezdjetek az életetek egén, először át kell esnetek néhány „beavatáson”. Addig még tanulnotok kell, és fejlődnie kell a személyiségeteknek, hogy teljesen a saját életeteket élhessétek. Ha az alábbi állomásokon átestetek, akkor ideje, hogy kitárjátok a szárnyaitokat! 

vous - 2016.09.03.
Jelek, hogy végre készen álltok megélni a saját életeteket

A vágyatok maga a szabadság lesz

Életetek bizonyos időszakaiban olyan vágyaitok lesznek majd, mint a tökéletes munka, párkapcsolat, barátok, ház fehér kerítéssel meg két kutyával. Aztán fordul a kocka, és valami sokkal fontosabbra fogtok vágyni: a szabadságra, arra, hogy világot láthassatok, és hogy a munkátokban is mobilisak lehessetek. Mertek majd változtatni, váltani, mert bízni fogtok a saját képességeitekben.

Forrás:
Pexels

Sok viharos kapcsolat áll mögöttetek

Akár barátságokról, akár párkapcsolatról van szó. A konfliktusaitok által ismeritek meg magatokat leginkább, ekkor tudtok legjobban önmagatok mélyére nézni. Minden megszakadt kapcsolatból tanultok valamit, amitől bölcsebbek és életrevalóbbak lesztek, ez pedig odavezet, hogy egy nap minden összefüggést megértetek majd a múltatokban.

Éreztétek már úgy, hogy senki sem ért meg titeket

Ez az érzés többnyire frusztráló, mert rossz érzés a társadalom peremén szobrozni egy dologgal, amit hiába magyaráztok, nem igazán értik. De ha elfogadjátok ezt, és megértitek, mitől különleges az, amitől mások vagytok, akkor azt is meglátjátok majd, hová illik pontosan az utatokban ez a részlet, és hová vezet el majd. Csak hallgassatok a belső hangotokra, legyetek intuitív emberek!

Forrás:
pexels

Szeretnétek segíteni másoknak

Általában akkor jut el erre a pontra valaki, ha már eléggé megérett rá, és bevégezte a fontosabb feladatait. Ha el tudjátok engedni az önző gondolatokat, és teret tudtok adni a mélyen rejlő vágyaknak, hogy hasznos részei legyetek a társadalomnak, akkor elkezdhettek érte tenni. Ki tudja, egy nap még kitüntetést is kaphattok a munkátokért, bár maga a küldetéstudat is elképesztően motiváló tud lenni. Ne higgyétek azt, hogy csak az segíthet a világnak, akinek van elég pénze. Lehet, hogy valami olyan munka ötlete van a fejetekben megbújva, ami nem csak lelkileg, üzletileg is gazdagabbá tesz. Ne féljetek belevágni!

Ajánlott cikkek