Új életre kelthetitek a kezeteket, ha leálltok a manikűrözéssel

Így lehet szupertartós a manikűrötök géllak nélkül!

Egy átlagos reggel: felkeltek, az első pillantásotok a körmötökre esik, amit tegnap este pingáltatok gyönyörű szépre, és nagyjából EDDIG tartott. Már van rajta kettő karcolás, és nagy valószínűséggel egy éjjel alatt kopott annyit, mintha nőtt volna egy milit a karmotok. Nem.Lehet.Igaz!

Ha az a sóhaj, amit a nők ilyen pillanatokban kieresztenek magukból, oxigén lenne, már nem lenne globális felmelegedés. Mindenesetre a jó hír az, hogy a PureWow ismét feltalálta a spanyolviaszt, és adott egy nagyon tuti tippet ahhoz, hogy a manikűrözésetekre fordított munka ne vesszen pillanatok alatt kárba. Persze, oké, hogy van zselésműköröm-építés meg géllakk, de vagyunk itt páran, akik imádunk hagyományos körömlakkal pepecselni. Ha ti is közéjük tartoztok, nektek szól ez a cikk, hacsak nem jöttetek már rá eddig erre a fogásra.

Forrás:
Pexels

Mi a teendőtök?

Szerezzetek be csillogós alapozólakkot. Reszeljétek és formázzátok a körmeiteket úgy, ahogy eddig, ha sárga, fehérítsétek ki, majd kenjétek rá a már említett csilivili körömlakkot. Ez a manőver azért olyan hatásos, mert színtelen, csillogós fedőlakkról van szó, így ember legyen a talpán, aki észreveszi, hogy lenőtt, karcos vagy kopott. Úgyis csak a szép csillogást látják majd, meg azt, hogy már két hete olyan szép a manikűrötök, mintha most léptetek volna ki a körmösötöktől...