Egyéb kategória

„Jöhet az utolsó hét, András nem tud olyan tornát mutatni, amit ne tolnék végig tisztességgel” – ilyen volt Anna és Emcsi 2. hete

Jelentjük: leküzdöttük a 21 NAP – Pont neked második hetét is. Konyhatündérek nem lettünk és még a hasunk sem kockás, de gőzerővel haladunk a célunk felé. Emcsi és Anna az utolsó hét, azaz a finálé előtti élménybeszámolója következik!

vous - 2016.09.04.
„Jöhet az utolsó hét, András nem tud olyan tornát mutatni, amit ne tolnék végig tisztességgel” – ilyen volt Anna és Emcsi 2. hete

Anna tanulságos 2. hete

Nem hiszitek el, de már csak egy hét van hátra! Nem, ezt nem úgy mondom, hogy örülök, hanem hogy nehéz elhinni, hogy ilyen hamar eltelt ennyi idő és már idáig eljutottam.

Még nem fogytam 20 kilót, még nem lett 40-es a ruhaméretem sem, de a testemben, az életemben hatalmas változások történtek.

Már nem fáj a hasam, mint régen étkezések után és nem voltam farkaséhes ezen a héten sem. A napi rohanás közben most már szánok időt evésre, de nem igazán tudom élvezni, csak ha hazaértem. Így bevallom: Bio Gabi gondosan összeállított étrendjében a vacsorák a kedvenceim.

Forrás:
VOUS

A mindennapjaim részévé vált a mozgás is, pedig én aztán nagyon szerettem elsumákolni az edzéseket régebben. Most valahogy minden megváltozott. Úgy tűnik, igaz a mondás, tényleg minden fejben dől el.  Eldöntöttem: el fogom érni a célomat!

„Úgy érzem, ez nem csak 21 napig fog tartani” – Fotósunk, Anna veletek vág bele az életmódváltásba 21 nap

„Szeretnék küzdeni, és bizonyítani magamnak” – Fotósunk, Anna veletek vágott bele az életmódváltásba

A VOUS legfiatalabb fotósa, Anna óriási lépésre szánta el magát. Úgy döntött, ideje életmódot váltani. Augusztus 22-én veletek együtt vágott neki a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programjának.

Ha kíváncsiak vagytok, mi motiválja és pontosan mit szeretne elérni, a vele készített miniinterjúból minden kiderül!

A mélypontra is eljutottam a héten, ugyanis kiment a bokám és nem tudtam edzeni. Úgy éreztem, ha nem tudok edzeni, hasztalan volt minden eddigi és bűntudatom is volt. Szerencsére komolyan vettem a pihenést, ezért hamar jobban lettem és András keddi edzését már kicsit lightosabban, de pótoltam. A jógát is megszoktam már és még ha nem is megy minden gyakorlat, jólesik, hogy abban a 10 percben csak magammal foglalkozom.

A maradék egy hétben mindent beleadok, és készülök a következő hetekre, mert nem fogom feladni a célomat!

Életmódot váltok, de nem csak 21 napra. 

Emcsi mélypontja a 2. héten

Megérkeztünk a hajrához. Az elmúlt héten volt sírás, elkeseredés de megéltem a sikerélmény édes ízét is.

„Azt mondtam magamnak, ez így nem mehet tovább” – Emcsi is belevágott az életmódváltásba

Annához hasonlóan a VOUS leglazább szerzője is belevágott az életmódváltásba. Emcsi egy nemrégiben készült fotó kapcsán döntötte el, hogy változtat a szokásain. 

A képről és a motivációjáról egy vele készített miniinterjúban mesél nektek. A cikkért kattintsatok IDE!

Nem titok, azért vágtam bele a 21 NAP – Pont neked programba, mert fogyni szeretnék. Az az elsődleges célom, hogy úgy adjak le minimum 10 kilót, hogy közben átalakulnak a hétköznapjaim. Sok mindent próbáltam már, de fogyni eddig csak drasztikus módszerekkel tudtam, aminek a jojóeffektus lett a vége. Tartottam attól, hogy ha nem koplalok, akkor nem fog elindulni a változás. Majdnem így is lett, majdnem feladtam.

Szóval az van, hogy félidőnél elkeseredtem.

Nem sok változást vettem észre a testemen. Jobb a közérzetem, nem dagad a lábam, de nem fogytam másfél hét alatt 10 kilót. Tudom, hogy irreális, de mégis ezt vártam, aztán sehol semmi. A szokásos test néz vissza a tükörből, nem állítanak meg azzal a mondattal, hogy: „Jééé, mennyit fogytál!”

Forrás:
VOUS

Aztán végiggondoltam, mit tettem azért, hogy változást érjek el. Bio Gabi menüit imádom, az étkezésen nem csúszhattam el, de ami András tornáit illetve Enikő jógagyakorlatait illeti, vannak hiányosságaim. Így a második hét végére belátom, nem adtam bele 100%-ot, de a harmadik hét lesz az én hetem!

Már csak azért is, mert az elmúlt két napban észrevettem változást a testemen, ez hihetetlen erőt ad. Nem vág be a nadrág, nem feszül annyira a póló, és tudom, nagyon gáz, de ettől máris 50 kilósnak érzem magam. Ez motivál.

Úgy állok neki az utolsó hétnek, hogy András nem tud olyan tornát mutatni, amit ne tolnék végig tisztességgel és Enikő jógáját is komolyan veszem majd.

Új hét, új Emcsi. Sajnálok minden egyes ellógott percet!

21 nap logó fehér

Hol vagytok, 21 NAP-os lányok?

Te is csatlakoztál a 21 NAP – Pont neked programhoz? Előfizettél, és velünk kezdted az életmódváltást augusztus 22-én? Mutasd meg, honnan indulsz!

Küldd el a fotódat és a történetedet az info@vous.hu e-mail címre a következő tárggyal: 21 NAP-os lány vagyok. A legjobb történeteket megjelentetjük itt a VOUS-n!

Posztolj Instagramra és Facebookra is! Használd a #21nappontneked hashtaget!

Ajánlott cikkek