Egyéb kategória

5 cuki tanács, amit apukák adtak lányaiknak a szerelemről

Az apák szava sokat számít. Én is sok fontos dolgot tanultam meg apukámtól, amit mélyen őrzök a szívemben. Olyan életbölcsességeket, amit nem tanulhatok meg mástól, csak tőle. Jóllehet, voltak olyan tanácsai is, amire csak legyintettem, aztán utólag rájöttem: igaza volt.

vous - 2016.09.05.
5 cuki tanács, amit apukák adtak lányaiknak a szerelemről

Egy apa tanácsa örök érvényű igazság, és ezeket a tanácsokat árulták el a nők a Women's Health magazinnak. Egytől egyig mind édes, szívmelengető és megmosolyogtató. Tanuljatok belőlük ti is!

1. Az, aki igazán szeret, örül a sikereidnek

Lindsay például korán megtanulta, hogy az a srác, aki nem örül az ő sikereinek, az nem pasinak való. Ti felismeritek, ha elnyomó kapcsolatban éltek? Ezek a jelei!

„A srác még suliban szakított velem, mert úgy gondolta, túl ambíciózus és hidegvérű vagyok. Sírtam, és akkor apám azt mondta, hogy aki igazán szeret, az nem féltékeny a sikereidre, és veled ünnepelnek.” 

2. Élettárs = legjobb barát

Paige csak egyszer kapott tanácsot, de azt örökre megjegyezte.

„Apám általában kerülte, hogy párkapcsolati témákban tanácsokat adjon, mert kettő sikertelen házassága volt. Ám a második kudarca után azt mondta, hogy a jó élettárs az, aki a legjobb barátod is. Ők soha nem osztották egymás nézeteit sem anyámmal, sem a második feleségével.”

Forrás:
iStock

3. Tudni fogod, ha eljön a nagy Ő

Katrina apja tanácsa miatt találta meg a férjét.

„Amikor fiatal voltam, apám azt mondta, hogy tudni fogom, ha jön a nagy Ő, akkor majd nem fognak zavarni a tökéletlenségek. Az összes pasim megőrjített a hülyeségeivel, de aztán jött a férjem, és már 9 éve nem zavarnak a hiányosságai.” 

4. Nem szabad mindent eltűrni

Lindsay egy bántalmazó kapcsolatból lépett ki apja segítségével.

„Amikor tanakodtam, hogy menjek vagy maradjak, elmondtam apámnak, hogy miket mondott akkoriban a férjem. Apám erre azt mondta, hogy vannak dolgok, amiket már nem szabad szó nélkül hagyni. Ekkor értettem meg, hogy valahol meg kell húzni a határokat. Elváltam.”

5. Légy önmagad!

Ariel egész élete megfordult apja tanácsa után. Egy random főzés során megkérdezte tőle, szerinte mi a sikeres házasság titka.

„Apám azt mondta, a legfontosabb, hogy önmagad legyél, és hagyd a másikat is annak lenni. Ez megváltoztatta a hozzáállásomat a párkapcsolataimhoz.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.