Egyéb kategória

Dobjátok fel a sminketeket színpompás szalag-tusvonallal!

Hogy mi az, amit egyszerűen nem tudunk megunni, ha sminkről van szó? A tusvonal. Klasszikus, trendi és gyönyörű cicaszemeket varázsol pillanatok alatt. Azonban itt az ideje, hogy egy kicsit felturbózzuk!

vous - 2016.09.07.
Dobjátok fel a sminketeket színpompás szalag-tusvonallal!

A tusvonal a legtöbb lány bulisminkjében teljesen alap. Ez pedig nem is csoda, hiszen egyszerű és nagyszerű! De mit szólnátok, ha egy kicsit felturbóznánk? A buboréktusvonal után ugyanis a Hello Magazine szerint a legújabb sminktrend az úgynevezett szalag-tusvonal, melynek lényege, hogy az egyszerű fekete tusvonal köré különböző színű szemceruzákkal vagy szemhéjtusokkal egy színátmenetes szalagot rajzolunk. Ha ez nektek már sok, akkor kísérletezhettek egy színnel is, például ezüsttel, arannyal vagy rózsaszínnel. Annyi biztos, hogy ez a smink minden tekintetet a szemetekre vonz majd!

szemhéjtus cicaszem smink

Bizonytalanul bántok a tussal? Máshogy is varázsolhattok vadító cicaszemeket!

Ti is cicaszemekre vágytok, de úgy érzitek, képtelenek vagytok egyetlen határozott mozdulattal igéző tekintetet varázsolni? Ne aggódjatok, nem is kell a szemhéjtussal bajlódnotok! Mutatunk nektek egy szupercicás sminket, aminél ezúttal nem elégszünk meg a tussal, inkább satírozással tesszük csábítóvá a szemeket!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok!

Nézzétek csak, milyen különleges a szalag-tusvonal:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek