ősz falevél

A szeptemberben is van valami jó: ezeket várjuk az ősz elején

A nyárimádók – köztük én is – mindig kicsit szomorúan élik meg az ősz kezdetét, főleg ha még suli is párosul a szeptemberhez. De ne búsuljatok, kis ideig még örülhetünk a jó időnek, ráadásul hoztunk pár dolgot, amik miatt igenis azt mondjuk: jó dolog ez a szeptember!

Ne csak a borongós időjárás jusson eszetekbe a szeptemberről! Valami új veszi kezdetét ezzel az évszakkal is, de ha a pocsolyák visszatükröződéséből szemlélitek a dolgokat, akkor nem fogjátok élvezni az őszt. Inkább tekintsetek előre és nézzétek, miért örülhetünk még ennek a hónapnak!

Jön az iPhone 7

Nekem mondjuk nincs iPhone-om, de sok Apple-rajongónak okozhat majd örömet a várva várt 7-es széria. Ha ennek a megvásárlására adjátok a fejeteket, akkor legyetek felkészültek és tanuljátok meg, hogy vigyázzatok az aksijára!

Jönnek az új csizmák és bakancsok

Igeeen! Mert csizmát nem csak télen lehet hordani, igaz, csajok?

Objektum doboz

Trendi sálakkal dobhatjátok fel a szetteteket

Szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb sálak lógnak ilyenkor az üzletekben, amik csak arra várnak, hogy minket boldoggá tegyenek. 

Objektum doboz
Pulcsik, jöjjetek anyucihoz!

Végre felvehetitek a kedvenc őszi pulóvereteket és azt a divatosat is, amit nemrég még akciósan szereztetek be a nyáron! Mert az őszi borongós időben is lehettek igazán trendik!