Egyéb kategória

A szeptemberben is van valami jó: ezeket várjuk az ősz elején

A nyárimádók – köztük én is – mindig kicsit szomorúan élik meg az ősz kezdetét, főleg ha még suli is párosul a szeptemberhez. De ne búsuljatok, kis ideig még örülhetünk a jó időnek, ráadásul hoztunk pár dolgot, amik miatt igenis azt mondjuk: jó dolog ez a szeptember!

vous - 2016.09.07.
A szeptemberben is van valami jó: ezeket várjuk az ősz elején

Ne csak a borongós időjárás jusson eszetekbe a szeptemberről! Valami új veszi kezdetét ezzel az évszakkal is, de ha a pocsolyák visszatükröződéséből szemlélitek a dolgokat, akkor nem fogjátok élvezni az őszt. Inkább tekintsetek előre és nézzétek, miért örülhetünk még ennek a hónapnak!

Jön az iPhone 7

Nekem mondjuk nincs iPhone-om, de sok Apple-rajongónak okozhat majd örömet a várva várt 7-es széria. Ha ennek a megvásárlására adjátok a fejeteket, akkor legyetek felkészültek és tanuljátok meg, hogy vigyázzatok az aksijára!

Jönnek az új csizmák és bakancsok

Igeeen! Mert csizmát nem csak télen lehet hordani, igaz, csajok?

Objektum doboz

Trendi sálakkal dobhatjátok fel a szetteteket

Szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb sálak lógnak ilyenkor az üzletekben, amik csak arra várnak, hogy minket boldoggá tegyenek. 

Objektum doboz

Pulcsik, jöjjetek anyucihoz!

Végre felvehetitek a kedvenc őszi pulóvereteket és azt a divatosat is, amit nemrég még akciósan szereztetek be a nyáron! Mert az őszi borongós időben is lehettek igazán trendik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.