Egyéb kategória

Lehet tudni, mikor jelenik meg az új Trónok harca-könyv

Az igazán fanatikus Trónok harca-rajongók, akik nem csak a tévésorozatot követik, bizonyára már nagyon várják az új könyv megjelenését, amin George R. R. Martin már lassan két éve ül. Na, úgy néz ki, készen lesz vele.

vous - 2016.09.07.
Lehet tudni, mikor jelenik meg az  új Trónok harca-könyv

Nagyon úgy tűnik, hogy akik a könyv szerint haladnak a Trónok harca-történettel előbb örülhetnek újabb kalandoknak, mint akik a sorozatot követik, hiszen a 7. évadot csak ekkor láthatjuk a tévében.

A nők végre nem szextárgyak – Most akkor a Trónok harca csajai feminista idolok?

Nagy Trónok harca-teszt – Melyik szereplő vagy a lelked mélyén?

A trón szó hallatán mi más is jutna eszébe először egy vérbeli rajongónak, mint a Trónok harca? A zseniális George R. R. Martin tett arról, hogy képtelenek legyünk letenni A tűz és jég dala regénysorozatot, de közvetetten arról is, hogy millió nézőt szegezzen újra és újra a képernyők elé. Egyetlen bibi van a dologban…

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Megvan az új Trónok harca-könyv pontos megjelenési dátuma. A Time Magazin szerint a Tél szelei című kötetet 2017. március 9-én adják ki. Tudom, hogy a „könyvesek” már nagyon régen várják az új kötetet, így legalább nekik nem kell olyan sokat várni, mint nekünk, akik a tévében nézik a Trónok harcát.

Ajánlott cikkek