Egyéb kategória

Első randira mentek? Ezt a 4 dolgot tartsátok szem előtt!

A randizás jó dolog, nem? Úgy értem, mégis egy eséllyel randiztok, aki lehet, hogy életetek végéig a társatok lesz, vagy olyasvalakivel, akivel kalandok sorozatát élitek meg. Persze hülyék lennénk nem regisztrálni az árnyoldalait is: szorongás, stressz, kellemetlen pillanatok. Csalódás, hogy mégsem ő a nagy ő. 

vous - 2016.09.10.
Első randira mentek? Ezt a 4 dolgot tartsátok szem előtt!

Persze ez a szorongás sokkal mélyebbről jön, nem áll meg annál, hogy mi legyen a tökéletes randiszettetek. Valahol onnan ered, ahol olyan gondolatok cikáznak a fejetekben, hogy: Mi van, ha nem vagytok elég jók. Mit kérdezzetek? Aztán ott a nyomás, hogy ennek most és itt SIKERÜLNI KELL. Te jó ég, mi ez? Versenyfutás? Olvassátok csak el Viola írását arról, hogy a szinglilét is lehet jó! Nem kell csak azért bepasizni mielőbb, hogy legyen valaki mellettetek.

Ám pesze ott van az a para is, hogy mi van, ha a képzeletbeli kép összetörik az első randin. Ha kiderül, hogy nem ő az a srác. Meg úgy egyáltalán, elég stresszes belevágni egy olyan dologba, amiről azt se látjátok, hogy mi a vége. Nos, ha magatokra ismertetek, akkor a most következő négy tanács pont nektek íródott!

Forrás:
iStock

Emlékeztessétek magatokat, hogy nem ettől függ a boldogságotok!

Ahhoz, hogy teljesnek érezzétek magatokat, elsősorban ti kelletek. Egyedül is ki tudtok teljesedni, nem kell hozzá egy pasi. Ha ezt megértitek, akkor nem fogtok pánikolni amiatt, hogy urambocsá' kiderül, hogy a pasi nem nektek lett kitalálva. A boldogság bennetek van elsősorban, azt gondolni, hogy azt csak egy párkapcsolatban találhatjátok meg, óriási tévedés. Társat kerestek, nem egy megmentőt.

Ne támasszatok elvárásokat a randi felé!

Nem az a randi lényege, hogy tökéletes legyen. Ne írjatok listát fejben arról, hogy milyennek kellene lennie a randinak. Engedjétek, hogy átjárjon az izgalom benneteket. Ki tudja? Lehet, hogy egy új barátra tesztek szert, vagy megértetek valamit a világból általa, ami eddig megfejthetetlennek tartottatok. Engedjétek meg magatoknak, hogy izgatottan várakozzatok. Ez a legjobb része.

Forrás:
Pexels

Éljétek át az egészet!

Ha balul sül el egy randi, az sem a világvége. Ha olyasvalakivel randiztok, aki nem a ti zsáneretek, ne küldjétek haza! Kérdezzétek meg magatoktól, hogy vajon mit tanulhattok tőle. A világ annyira színes! Annyira különbözőek vagyunk, miért ne tanulhatnátok másoktól? 

Nyugtázzátok az erőfeszítéseiteket!

A randi végén, ha elköszöntetek egymástól, adjatok magatoknak pacsit. Egyszerűen csak azért, mert legyőztétek a félelmeiteket, helytálltatok, és gondoljatok az egészre úgy, mint egy élvezetes tapasztalatra.

Hiszen, ha úgy vesszük, a nap végén mindannyian csak emberek vagyunk, akik szeretnék, hogy szeretve legyenek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.