Egyéb kategória

Gyönyörű Harry Potter-tetoválások, amik mögött megrázó történetek vannak

A Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabbal ismét a tetőfokára hágott a varázsvilág iránti őrület. Aki eddig csendben volt Harry Potter-rajongóként, most ismét hangot adott. Így derült ki például az is, hogy sokaknak többet jelentettek a Harry Potter-kötetek szimpla időtöltésnél és némi rajongásnál.

vous - 2016.09.10.
Gyönyörű Harry Potter-tetoválások, amik mögött megrázó történetek vannak

A BuzzFeed fórumán többen feltöltötték Harry Potter-es tetoválásaikat, és hozzáfűztek néhány megindító gondolatot. Nem tudom, hogy J. K. Rowling olvassa-e ezeket, de remélem, igen. Katartikus érzés lehet rájönni, hogy a könyvetek mennyire fontos szerepet tölt be néhány ember életében. Xariak felhasználónak például a legsötétebb időszakokban nyújtott vigaszt Harry Potter története. Neki tényleg megkönnyítette a hétköznapjait egy varázsige.

Hat évvel ezelőtt sokat küzdöttem magammal. Az egyetlen megkönnyebbülést a Harry Potter-könyvek jelentették számomra, akkor alámerültem a varázsvilágba, és nem bántottam magam. A tetoválást az alkaromra kértem, ahol a legtöbbet ártottam magamnak. Ott akarom viselni ezt a fényt hozó jelet, ahol a legnagyobb sötétséget. 

Forrás:
buzzfeed/xariak

Seamusgirl13 a depresszióból talált kiutat a varázslótanoncok történetével.

A könyvek mindig is menekülési utak voltak számomra, főleg, amikor szorongtam és depressziós voltam. A Harry Potter-regények mindig eszembe juttatták, hogy van kiút minden sötétségből.

Forrás:
buzzfeed/seamusgirl13

És persze vannak a rajongók, akiket egyszerűen csak beszippantott a varázsvilág, és azóta sem ereszti őket:

Nekem, a páromnak és egy barátomnak is van tetoválása. Imádjuk a Harry Potter-történeteket!

Forrás:
buzzfeed/sophiewhiskeytango

Mi mindketten magunkhoz illő pálcát választottunk. Az egyikünkhöz Luna Lovegood személyisége, másikunkhoz Mr. Weasley-é áll közelebb

– írta Emily a fórumon.

Forrás:
buzzfeed/ emilyb431a83004

Ti magatokra varratnátok egy HP-jelet? Mondjuk ezt?

Ajánlott cikkek