A programnak vége, de a lényeg még csak most jön! – Véget ért a 21 NAP – pont neked életmódváltó program

„48-as nadrágméretemet 46-osra cseréltem három hét alatt!” – Véget ért a 21 NAP életmódváltó program

A 21 Nap – Pont neked életmódváltó program véget ért, de a lányok koránt sem végeztek az egészséges életmóddal! Az igazán nagy dolgok csak most következnek. De hogy milyen volt ez a 21 nap? Túlzás nélkül egy sikersztori kezdete – erről mesél nektek a két életmódváltó VOUS-lány!

Anna és a 21 NAP

Az egyik szemem sír, a másik nevet, miközben írom ezt az összefoglalót a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programról. Amikor belekezdtünk, féltem, hogy nem fogom tudni tartani az étkezést, lusta leszek edzeni, és a végén nemcsak magamnak, hanem mindenki másnak csalódást okozok, amiért nem történt semmi változás. Szerencsére nem így lett, rengeteg változás történt az elmúlt 3 hétben! 

Ez csak néhány dolog, amire büszke vagyok. Ezek mellett nagyon sok mindent tanultam még, leginkább magamról.

Azt hiszem, elmondhatom, hogy kicsit jobban megismertem magam, határaimat, és azt, hogy pontosan mire is van szüksége a testemnek ahhoz, hogy jól érezze magát.

Nagyon hiányozni fog a program, mert az egészséges életmód mellett az app is beépült az életembe. Meglehet, hogy holnap újrakezdem az egészet, legalábbis néhány dolgot biztos megtartok majd. Sőt, azt is elterveztem már, hogy heti 4 edzést fogok beiktatni mostantól, ahogy András javasolta. Igyekszem nem mindent megvonni magamtól, de próbálom majd mindig az egészséges alternatívát választani.

Forrás:
Vous
Hétköznapi diéta
Hétköznapi diéta
Forrás:
Alexandra

A 21 NAP – Pont neked utolsó hétvégéjét vidéken a családommal töltöttem, akik az elejétől támogatnak az életmódváltásban. Sőt, velem együtt csinálják! Nagyon jó érzés, hogy azzal, hogy elkezdtem a programot, nem csupán az én életemet változtattam meg, hanem másokét is. Nagyon sokan mondják, hogy büszkék rám, ami rettentő jólesik! Én is büszke vagyok magamra, megtanultam, hogy igenis el tudom érni a céljaimat.

4 kiló lement, 16 van még hátra a célomig. A minap válogattam a szekrényemben, és találtam régi ruhákat, amiket felpróbáltam, és újra jók. Tetszik az érzés, hogy kisebb vagyok, de nem elégszem meg ennyivel, el akarom érni a célomat. Remélem, sikerülni fog!

A 21 NAP – Pont neked életmódváltó programnak vége, az életmódváltásnak nem. Ha lesz megint, hívjatok, jövök!

21 nap Anna és Emcsi

A VOUS-lányok életmódot váltanak – de miért?

Fotósunk, Anna és szerzőnk, szerkesztőnk Emcsi augusztusban mesélt nektek arról, miért szánták el magukat a nagy lépésre. A nagy lépésre, miszerint lemondanak az egészségtelen ételekről, megbarátkoznak a testmozgással, és testileg-lelkileg egy új életet kezdenek. 

Az Emcsivel készült miniinterjút ITT, Anna motivációit pedig ITT olvashatjátok.

Emcsi és a 21 nap

Ez most komoly? Én tényleg így nézek ki?

– a pillanat, amikor biztossá vált, belevágok a 21 NAP-ba. Nyár elején jött a keserű felismerés, hogy: igen, Emcsi, híztál több mint 10 kilót úgy, hogy észre se vetted. Mintha odafentről küldték volna: elindult a VOUS életmódváltó programja, a 21 NAP – Pont neked, el kell kezdened! Nem volt kérdés, hogy belevágjak. A szerkesztőség csak úgy zengett az előkészületektől. Mindenki azt kérdezgette, „na, elkezdtétek már?”. Majd elérkezett az augusztus 22., és igen, elkezdtük. Anna és én elindultunk az úton, amiről egyikünk se akar letérni. De ne szaladjunk ennyire előre!

Forrás:
Vous

Nagy, és most már belátom, irreális elvárásokkal indultam neki az életmódváltásnak. Naiv, türelmetlen nő vagyok, azt gondoltam, 2 hét alatt leolvad rólam a felesleges 10-15 kiló. Nem olvadt. A 21 nap felénél elkeseredtem, majd észhez tértem és elgondolkoztam.

Mindent megtettem annak érdekében, hogy eredményes legyek már másfél hét elteltével? Evés tekintetében mindenképpen, a mozgás viszont nem lett még a barátom.

A mélypont után elhatároztam, hogy igenis végigtolom András tornáit. Akartam, nagyon keményen, de a mozgást még mindig nem sikerült teljesen magamévá tennem. Ennek ellenére tisztességesen végigcsináltam a 21 NAP-os programot. Csak Bio Gabi módjára ettem, és a magam módján keményen edzettem is. Mégsem tudok, úgy írni nektek, mintha valaminek a végéhez értem volna. Ez a 21 nap csupán a kezdet. Hozzászoktam az egészséges ételekhez, a recepteket elmentettem, András tornáit pedig akkor is végigcsinálom, ha belehalok. Ez a tervem a végtelen 21 napra.

A 21 NAP – Pont neked életmódváltó program most véget ért, de úgy érzem, a testem most kezd el igazán változni. A program alatt leadtam két kilót, amire igenis büszke vagyok, mert tudom, hogy ez még csak a kezdet. Ha sikerült elérnem a célom, és újra formába lendülök, ígérem, még hallani fogtok rólam. Viszlát, 21 NAP, helló, új élet!

21 nap logó fehér

Hol vagytok, 21 NAP-os lányok?

Te is végigcsináltad a 21 NAP – Pont neked programot? Előfizettél, és velünk kezdted az életmódváltást augusztus 22-én? Mutasd meg, honnan indultál!

Küldd el a fotódat és a történetedet az info@vous.hu e-mail-címre a következő tárggyal: 21 NAP-os lány vagyok. A legjobb történeteket megjelentetjük itt a VOUS-n!

Posztolj Instagramra és Facebookra is! Használd a #21nappontneked hashtaget!