Csomókat oldanál? A legjobb barátnőd partner lehet!

Biztos, hogy igazi a barátságotok? Válaszoljatok ezekre a kérdésekre, és kiderül!

Bizonyára ti is sok barátságot és haverságot kötöttetek az életben, amik közül valamelyik tartósabbnak, egy másik pedig annál komolytalanabbnak bizonyult. Nem mindig lehet eldönteni, hogy melyik barátság hová sorolható, éppen ezért tegyétek fel a következő kérdéseket magatokban, hogy eldönhessétek, baráttal vagy csak egy haverral van-e dolgotok!

Ti is jól tudjátok, hogy a haver és a barát nem egyenlő egymással. De a barátok között is vannak olyanok, akik még rosszabbak, mint a haverjaitok. A havertól nem vártok sokat, nem vágnak át, mindig pont ott vannak, és akkor, amikor várnátok. Ám ha egy barátban csalódtok, az sokkal fájdalmasabb. Biztosan igaz a barátságotok? A most következő kérdésekből kiderül.

Tartja a hátát értetek?

Ha van egy szituáció, amiből ti problémásan jönnétek ki, és ő úgy is kiáll értetek, hogy magát bajba sodorhatja, akkor van egy jó hírem: becsüljétek meg a barátnőtöket, ugyanis ez egy őszinte barátságnak tűnik – írja a YourTango.

Forrás:
istock.com

Prioritást élveztek az életükben másokkal szemben?

Ha hirtelen lelkifurdalás nélkül lemondja a délutáni mozit egy pasi miatt, akkor nem biztos, hogy legelöl vagytok nála a rangsorban.

Az élet nehéz szituációiban mellettetek áll és segít döntést hozni? Vagy csak amikor ráér?

Ha nemcsak tanácsokkal lát el titeket, hanem erőt is önt belétek, akkor nincs miről beszélni. De ha sosem ér rá a problémáitokkal foglalkozni, csak az általa megszabott időpontban hajlandó veletek találkozni, ez a barátság halálra van ítélve.

Forrás:
istock.com

Csak a jót hozza ki belőletek?

Ha jó hatással van rátok, és nem viselkedik energiavámpírként, akkor minden jó lesz köztetek továbbra is. Ne hagyjátok, hogy leszívjon titeket, és negatív hatással legyen rátok!